Sziasztok!Szeretném felpolíroztatni a plexim.Megpróbáltam kis polírozó géppel,kézzel,de nem lett elég jó.Tud valaki pesten ajánlani valakit?Előre is köszi
Szeretném befóliáztatni a plexim, feketére, de itt a környéken senki nem akarja elvállalni, mert lejön, meg bemattítja a ragasztója a plexit.., bla., bla..
Akkor most be lehet sötétíteni, vagy igaza van az itteni balfékeknek?
Köszi ,biztos lesz rá szükségem mert nagyon forgós motor 5-6-ezernél kel életre és 13-ig meg sem áll tehát van miért kopnia az alkatrészeknek -adok neki finom olajat és Gooo!
Köszi az üdvözletet ,-örülök hogy itt lehetek ,-remélem kaphatok és adhatok is segítséget ,-van bennem is néhány kilométer és láttam már szét szedett vasakat! :D
Michelin felhozatalából a Pilot Road 4 frontja elég jól sikerült, kicsit sportosabbra véve pedig a Pilot Power 3 a király. Ha meg nem sajnálod a pénzt, akkor Pilot Power SuperSport. FZ1-eken még nagyon szeretik a Pirelli Angel GT-t is, valamint nem olvastam rosszakat a Metzeler Z szériájáról se, de meglepően vegyes volt az átlagos vélemény. Többi gyártót nem ismerem.
Üdv! Ahol télen tárolom a gépem, ezt írták ma! "Szia!az első féked fékfolyadék cserére szorul,kormánycsapágyadnál kezdödő berágódást tapasztaltunk (Cserét javaslunk)Az első gumid kagylósra van kopva(csere érett)Ezt leszámitva jó a motor."
A kérdésem az lenne hogy gumiból mit ajánlotok,"közép" használatra? (nem slicket keresek de azért ha kell tapadjon is) Köszönöm, mondjuk nem rég volt ezekről szó! Közben visszaolvasom! Köszi!
Amúgy már találtam egy Givit 10-ért.