Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Nem tudjátok, lehetséges FZ1n (2010) első lámpát ráfabrikálni FZ6n S-re?
Kösz az infókat előre is!
Egy kis plusz adrenalin
Hát... én inkább kérek időpontot, minthogy elvegyék a forgalmit. Nem kell ahhoz a rendőrnek megállítania, hogy ellenőrizzék a műszaki érvényességét...Bár tudom, hogy így izgalmasabb
Az idomos S-eseken van, az N-eseken nincs gyárilag. Szóval még mindig érdekel eladó...
Ez a legjobb , csak akkor mégegyszer kell elmenni: 1x bejelentkezni, 1x vizsgázni.
Miért az nincs mindegyiken?
Üdv! nekem március 15 én jár le a műszakim,de ha nem lesz jó idő akkor majd elviszem április elején, útközbe meg csak nem fognak meg azon az 5 km-en míg odaérek a vizsgahelyszínhez 2 év akkortól él amikor odavitted és vizsgázik. Nálam pl ha április 10 én vinném, onnan írják a 2 évet bele nem a március lejárástúl számítva
ez így nagyon korrekt ! Köszönöm Tibi !
Sziasztok!

Nincs valakinek emberi áron eladó fz6-ra való középsztendere?
Ha a lejárta előtt kérsz időpontot a lejárat utánra, akkor a vizsga napjáig meghosszabbítódok az érvényesség (asszem max 2hét). Ha a lejárat után kérsz időpontot, akkor arra a napra van útvonalengedélyed. Amit adnak papírt a forgalmival együtt lesz érvényes.
Meg akarsz beretválni egy macskát és rárakni a szőrét a plexire vagy fekete macskát ragasztasz rá egyenesen?
A macskszor pont jo a festesnek.
Bocs, azt hittem random írtad, de látom, kérdezted előzőleg.
Előbb ez lemaradt, elég jó videó: [Csináld magad plexifestés]
Én ma rizibizit ettem rántott hússal és reggel megfésültem a hajam is.
Március 12.-én jár le műszakim, sportkipuval viszem, nem messze, zsir helyre, utána meg bekormozom plexim
Ráadásul még pénzbe is kerül.
én nem kértem,útvonal tervet se kocsira ,se motorra
itt Pesten el lehet lavírozni....
Ha előbb viszed mint lejárna akkor a lejárati dátumot veszik figyelembe ha utána akkor a vizsga dátuma.
Nem úgy van nemrégóta, hogy hiába viszed mondjuk júniusban a márciusban lejárt járműved, márciustól él (tovább) a 2 év?
köszi mindkettőtöknek ! ez jó hír útvonalengedély nem hiszem hogy kell,ilyen szempontból kifejezetten jó környék ez
Én is ebben a szituban vagyok, sőt duplán mert a Burgmanomé is akkor jár le.
Elvileg bármikor vihetjük egy honappal elötte, nem rövidül a érvényessége.
Remélem egy két nappal elötte már látni ha türhrtő idő lesz, akkor fogom vinni.
Viszont jó lenne késöbb vinni, mert mindig lehet március elején rossz idő és úgyse sokat használnám még.
De a kérés jó, esetleg útvonalengedélyt kell kérni, vagy mi van ha utánfutóval vittem?
Üdv.
Igen lehet, nekem azt mondták, hogy amikor úgy gondolom, hogy na most műszakira akarom vinni, lehet lejárt is, előtte napokban be kell menni és írnak egy útvonal engedélyt asszem. Amivel közlekedhetsz, persze csak a vizsgaállomás és a lakhely között érvényes...
Nincs szankció, csak amit említettél. Kérj útvonalengedélyt és nem lesz para.
üdv. valaki képben van olyan téren ha a műszaki vizsga lejárta után viszem el a motort műszakiztatni az von maga után valami szankciót ?
nem arra gondolok,hogy megállít útközben a rendőr ,de nekem március elején jár le és ha éppen még nem kezd tavaszodni akkor lehet nyújtani valamennyit ?
nekem eddig mindig a gyári vált be, persze ez sok mindentől függ...