Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ilyen tanktáskám van,tényleg nem tud beleérni a tankba,nem karcolja.Egy mozdulat levenni,de ennek ellenére menet közben is stabil.
Nézem a konzol felszerelésedet. Az enyém egy kicsit másmilyen (az is Givi)
A bilincs a kipufogó körül nem belülről, hanem kivülröl rögzödik, látszólag kisebb csavarral ami a rendszámtartó műanyagot is tartja. (nem tűnik valami stabil megoldásnak. Egyenlőre nem sikerült felszerelnem , mert a szerelési kép szerint a kipufogó hővédőt le kéne szedni, de annak a csavarja be van gyógyulva, majd kap csavarlazítót.
A mágneses tanktáska nekem bejött. A nyerergtáska egyáltalán nem.
A tanktáskát lekapod ha be kell menni valahová, nyeregtáska ha +-ban van már macerás, és nem tudod otthagyni, nekem volt, aztán motorral oda is adtam. GS-re nem is kellett semmi távtartó, nem lógott nagyon be.
Nekem a zárt doboz jött be, azt ott tudom hagyni a motoron, nyugodtan.
Most vettem Givi cuccot a konzol 23 volt+10 a platni (a keskeny felfogatásu dobozhoz drágább, a szélest kevesebben szeretik. Az egyik a monolock a másik a monokey. Persze soha nem tudom melyik, melyik)
Dobozom 33l-es már régről az 16e Ft volt. Nagy Yamahás 40-50 eFt.
Igen, a Givi gyáriját, gyári indexfixek. Alul - eredeti helyükön - nem fértek el a két doboz között/mellett, amit meg a dobozhoz kaptam (kitolta az indexet a táskák elé) szerintem nagyon csúnya volt.
Hoppá !
Ilyen indexrögzítést még nem látta. Okos !
Én a gyári index helyére tettem, a képen látszik a helye.
Mikor vittem vizsgázni , belekötöttek ,hogy túl közel vannak az indexek. Mondtam hogy gyári cucc , így nem reklamáltak tovább.
A Givi gyári adapterlemezt használtad fel a platnihoz rögzítéshez , vagy valami egyedi gyártmány ?
Keresnék FZ6N 2004-re ültető szettet /kutyacsont/ és hátsó doboztartó konzolt. Remélem tud valaki segíteni.
A nyeregtáskához csak két távtartó fém "rúd" kellene, semmi extra.
Ha nem sürgős - mert másnapra nincs kész - tudok adni kontaktot egy sráchoz, aki a műhelyében készít ilyeneket, adtam már neki én is anyagot mintavételezéshez, hátha tud segíteni jó árban. Ha érdekel, kérlek keress meg emailben.
Simán jó,a táskán szoktam aludni uncsi szakaszokon.
http://www.sportmotor.hu/motor...

A givinek van táskatartója csak asszem része a doboztartó esetleg nézz utána a louis kínálatában láttam táska tartót de nem tuti hogy jó neked is.
Köszönöm, ettől tartottam :( A fólia jó megoldásnak tűnik. A tanklock-ra azt olvastam, hogy nem ér hozzá a tankhoz, így nem is tudja megkarcolni. Igaz ez? Van valakinek ilyen tapasztalata?
A nyeregtáskához meg kellene egy komplett doboztartó rendszer?
A megoldás a karcálló átlátszó autós fólia.
De, sajnos karcolja, elég érzékeny, főleg, ha a mágnes erős (= jó minőségű). Nehéz rá vigyázni.
Sziasztok!

Az FZ6ra szeretnék textil nyeregtáskát. Milyen tartószerkezet kellene, hogy ne lógjanak csak úgy a levegőben?
Tanktáskából milyet érdemes nézni? Mágneses vagy tanklock? A mágneses nem karcolja össze a tankot? Mit javasoltok?

Kössz
Írtam, majd ott folytatjuk!
Van FZ6-oshoz
Az jó volna, nincs semmim csak egy majdnem üres szervizkönyvem.
E-mailben el tudod küldeni? (elérhetőségem az adatlapon)
Pár óra sajnos elmegy vele.
Újonnan/használtan vetted, útmutatód van hozzá? Tudok küldeni, ha kéne.
Király!
De engem most előbb a konzol és platni felszerelése foglakoztat, már megvettem, de nem akar rászerlődni
(ugyan olyan mint a képeden)
Előbb-utóbb úgyis kell rá egy igazi kipufogó.
Nagyon jól néz ki!
Kicsit meglepett az Fz6-os álduplakipufogó, de azért jól néz ki.
Szép!
FZ6 után kicsit hiányzott is a kettő pufogó látványa.
Pedig nagyon jól nézne ki.
Csak egy kép erejéig. Igényesen sajnos nem lehetne megcsinálni, vagy csak nagy lemondások árán (pl. hátsó lábtartó).
A motorod át volt építve dupla csövesre?
Már kisportoltam magam