Sziasztok. Én annó beszéltem velük, neme van fzs-re is. Azt mondták, hogy yamaha kereskedés voltak régebben, és sokan kerestek hasidomot az fz6-ra, a gyári 60e volt, ezért gyártattak le utánzatot, és azt árulták, de már nem foglalkoznak yamaha-val.
Amúgy ha valakit érdekel fekete eredeti hasidomot árult egy ismerősöm talán 20e-ért. Ha valakit konkrétan érdekel szóljon , és rákérdezek
Az jelesül tökmindegy.
2004-től néztem az R1 nél hogy egybe rakták meg egy talán 2009-es FZ1-nél az olaj és vízpumpát az előtt normális helyen külön van.
Addig örülj.
Nekem folyik.Picit.
Viszont az olajteknő alatt egy tengelyen az olajpumpával,a kuplung alatti lánc meghajtással a csere vagy javítás inkább egy rémálom.
Annyiban jobb hogy az R1 nél lehet kapni tömítést külön.
Semmi.Alapvetően.
Csak az a szomorú hogy igen nagy a technikai hasonlóság a kis 3 hengeres és az FZ1-R1-hez a jelek szerint.
Igen beteg megoldás a van a vízpumpának.
Remélem nem fog sosem folyni a tömszelence neked.
ngabor77@citromail.hu
Régóta kerestem erős csavart.
Amúgy ha valakit érdekel fekete eredeti hasidomot árult egy ismerősöm talán 20e-ért. Ha valakit konkrétan érdekel szóljon , és rákérdezek
@Zoli: Tudod, hogy megy ez. Ha lenne palinkam, mar nem lenne.
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
meg egy gyárira hasonlító is:
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Sajnos már nem.
Nézd meg náluk,írd be a keresőjükbe,hogy hasidom .
Batmobil Kft batmobil.hu
Heló!
Írd már meg,hogy sikerült-e valami.
Vagy 5 forgáspont, sok illesztés,,,
2004-től néztem az R1 nél hogy egybe rakták meg egy talán 2009-es FZ1-nél az olaj és vízpumpát az előtt normális helyen külön van.
A dzsamaháááááááá az egy japán motor!
Nekem folyik.Picit.
Viszont az olajteknő alatt egy tengelyen az olajpumpával,a kuplung alatti lánc meghajtással a csere vagy javítás inkább egy rémálom.
Annyiban jobb hogy az R1 nél lehet kapni tömítést külön.
Csak az a szomorú hogy igen nagy a technikai hasonlóság a kis 3 hengeres és az FZ1-R1-hez a jelek szerint.
Igen beteg megoldás a van a vízpumpának.
Remélem nem fog sosem folyni a tömszelence neked.
és semmi villa kotyogás attól a köcsög kutyacsonttól
felül csapszeg + alul csapszeg a h.villához és sanyiiiiiiii
Tudnátok segíteni abban, hogy az FZ6-hoz való kutyacsont furat középtöl - furat középig hány milliméter.