Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
az Oxford nagyon bevált nálam, van benne aksi védelem ami nem utolsó szempont, illetve 25-50-75-100%-on lehet használni, 100-ra soha nincs szükség.
Szerintem eszméletlen jó. Csak ajánlani tudom, márkától függetlenül! Múltkor behúzódtunk az eső elől egy fedett buszmegállóba a bőrkesztyűmet meg kint felejtettem a motor ülésén. Szarrá ázott! Hazafelé markolatfűtés bekapcsol, olyan volt mintha meleg vízben áztattam volna a kezeim.
Pont Oxfordon gondolkozom. Bármilyen tapasztalatra kíváncsi vagyok. Mennyit számít egy ilyen markolat fűtés a komfort érzetnek?
Este tudok feltenni képeket, hogy én hogy alakítottam át a dobot. Nem kell szétvágni az összes csövet. Mély hangja lett utána a dobnak.
Nekem volt, oxford típusú. Mire vagy kiváncsi?
Használ itt valaki markolatfűtést?
Olyan, mintha légszűrőnek a perforált lemeze lenne.
Helló!
Köszönöm a válaszokat!Kérdeztem Königben is,perforált csövük nincs sajnos
Amúgy egy gyári dobot szeretnék átalakítani egy neten böngészett terv alapján ahogy a képen is látszik.Ahhoz kellenének a perforált (inkább) cső darabok!Googliztam ezerrel hátha találok Szombathelyen vagy a környéken valami céget ahol foglalkoznak ilyennel,de semmi.Úgy hogy ha más nem lesz akkor marad a lemezből cső gyártás aztán meglátjuk milyen lesz!
Még egyszer köszöntem!
Mielőbbi tavaszt!
Üdv.:TOM
Mennyi celli Fazeres...
hali . DBkiller-nek kellene a cső ?
Königben csináltasd meg..ha van ismerősöd.
Szia!

Lemezből kell megcsinálni, legalábbis kipufogónak abból szokták(tam).
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy hol juthatnék hozzá perforált csőhöz a legközelebb (Vas megye) Celldömölk és vonzás körzetében?Helyben már kőrbejártam minden vas telepet,de mindenhol csak lemezt vagy csak csövet találtam,de perforáltat sehol
Hátha valakit érdekel. Van egy eladó givi ea 100 oldaltáskám. Jobb oldalit kicsit megolvasztotta a dob. Esőzsákkal, felfogatókkal.
Sima feketére gondoltam az elején, de az nem elég egyedi nekem. A piros meg gicses lenne szerintem. Rátaláltam erre a piros feketére és nagyon megtetszett.
Dob marad! Nagyon meg vagyok elégedve a hangjával és a kinézete sem annyira rosz, hogy emiatt lecseréljem. Tudom, hogy egy carbon dob jobban nézne ki és a BOS nem ér fel a nagy márkákkal de nekem tökéletesen megfel.
Végre valami...
Ui.: egy "modern" (igazi FZ) kipufogo meg sokat dobna rajta.
Latom, szereted a pirosat (vagy bordot).
Rövidet nem tudok tenni a tükrök miatt, akkor már 1 ujjas lenne, az meg nem vagány.

Egy ilyet fog kapni a gyáriak helyett.
Naggyon fura, sajnos nekem sem jön be.
Egy féle képen lehet csak mivel full gyári cucc volt,igaz bagóér vettem mint sokminden gyári cuccot hozzá Ez a kék egy Kanizsai ismerősé,szóval nem hinném hogy fordítva rakta fel ő is De szerintem akkor is ronda így
Még jön egy üléspúpom, ami után már nem tudok elképzelni semmi plusz idomot. Ha rajtam múlna, mehetne még rá.

Majd csinalsz ha ugy adodik.
Enyémen már nem sok szabad hely van.