Szerintem eszméletlen jó. Csak ajánlani tudom, márkától függetlenül! Múltkor behúzódtunk az eső elől egy fedett buszmegállóba a bőrkesztyűmet meg kint felejtettem a motor ülésén. Szarrá ázott! Hazafelé markolatfűtés bekapcsol, olyan volt mintha meleg vízben áztattam volna a kezeim.
Helló!
Köszönöm a válaszokat!Kérdeztem Königben is,perforált csövük nincs sajnos
Amúgy egy gyári dobot szeretnék átalakítani egy neten böngészett terv alapján ahogy a képen is látszik.Ahhoz kellenének a perforált (inkább) cső darabok!Googliztam ezerrel hátha találok Szombathelyen vagy a környéken valami céget ahol foglalkoznak ilyennel,de semmi.Úgy hogy ha más nem lesz akkor marad a lemezből cső gyártás aztán meglátjuk milyen lesz!
Még egyszer köszöntem!
Mielőbbi tavaszt!
Üdv.:TOM
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy hol juthatnék hozzá perforált csőhöz a legközelebb (Vas megye) Celldömölk és vonzás körzetében?Helyben már kőrbejártam minden vas telepet,de mindenhol csak lemezt vagy csak csövet találtam,de perforáltat sehol
Sima feketére gondoltam az elején, de az nem elég egyedi nekem. A piros meg gicses lenne szerintem. Rátaláltam erre a piros feketére és nagyon megtetszett.
Dob marad! Nagyon meg vagyok elégedve a hangjával és a kinézete sem annyira rosz, hogy emiatt lecseréljem. Tudom, hogy egy carbon dob jobban nézne ki és a BOS nem ér fel a nagy márkákkal de nekem tökéletesen megfel.
Egy féle képen lehet csak mivel full gyári cucc volt,igaz bagóér vettem mint sokminden gyári cuccot hozzá Ez a kék egy Kanizsai ismerősé,szóval nem hinném hogy fordítva rakta fel ő is De szerintem akkor is ronda így
Köszönöm a válaszokat!Kérdeztem Königben is,perforált csövük nincs sajnos
Amúgy egy gyári dobot szeretnék átalakítani egy neten böngészett terv alapján ahogy a képen is látszik.Ahhoz kellenének a perforált (inkább) cső darabok!Googliztam ezerrel hátha találok Szombathelyen vagy a környéken valami céget ahol foglalkoznak ilyennel,de semmi.Úgy hogy ha más nem lesz akkor marad a lemezből cső gyártás aztán meglátjuk milyen lesz!
Még egyszer köszöntem!
Mielőbbi tavaszt!
Üdv.:TOM
Lemezből kell megcsinálni, legalábbis kipufogónak abból szokták(tam).
Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy hol juthatnék hozzá perforált csőhöz a legközelebb (Vas megye) Celldömölk és vonzás körzetében?Helyben már kőrbejártam minden vas telepet,de mindenhol csak lemezt vagy csak csövet találtam,de perforáltat sehol
Dob marad! Nagyon meg vagyok elégedve a hangjával és a kinézete sem annyira rosz, hogy emiatt lecseréljem. Tudom, hogy egy carbon dob jobban nézne ki és a BOS nem ér fel a nagy márkákkal de nekem tökéletesen megfel.
Egy ilyet fog kapni a gyáriak helyett.