Ha oda eljutok pénzügyileg nem fog érdekelni,addig van taiwani utángyártott,Talán 6-7 rugó és a gyárival ellentétesen a kuplng állítható,a fékem meg ugyis R1-ről való.Szerintem a világ minden táján kapható.
A felhajlósat elvetettem,ha leér nem törik de csúnya,és kicseréli az ember,akkormeg marad a gyári,6 rugó ugy,van tartalék,pofáraesek akkor kicserélem,magyarországon meg hazajutok kar nélkül is.
nekem az első megérzésem az, hogy ez a kütyü felhajlik a picsába és a fékkarod meg letörik
Miért nem veszel inkább egy rövidített mart fék és kuplung kart a kicsi kínaiaktól
az enyém 2.4d 5hengeres szívó
jól megy 142 , 285000 van benne
110-120 utazó kényelmesen.
és Csíkszereda oda vissza 1 teli tank+ 10 liter --kb 90 literrel teljesítem
1400km bár ez országúton 80-100 km/h
Erre meg jo a felhajlos kar is, talan kenyelmesebb egy fokkal. Ebbe nem akad bele az ember keze? En gyakran logatom a mancsaimat, neha csak a kuplung veget huzom meg (bal szelenel), ez meg elveszi ezt a lehetoseget.
Ha engem kérdezel, a tükör miatt cinkes lett volna, de hogy nálad a kormányon van, nem akadályozná a forgást semmi. Mivel hosszra pedig olyan, mint a gyári csillapító, másik irányba is gond nélkül fordítható lenne a kormány.
Igen, pontosan arra várok. :)) Mivel, hogy az én drágaságom Erdélyben a garázsban alszik, amíg én Londonban vagyok. Szeretném meglepni pár aprósággal majd tavasszal, de biztos akarok lenne benne, hogy találni fog rá. :D
Az oldal idomot nem én raktam fel, így vettem, így nem tudom, de gondolom ha egy csavarhúzóval óvatosan benyúlsz alája akkor lepattan. Csak ne a festék pattanjon helyette. :))
Az idomot ezzel a módszerrel kell levenni.
Ami azt illeti el is hiszem, hogy ölnének érte, nagyon szexi ezzel a kiegészítővel. :D
Szóval most arra vársz, hogy valaki elfordítsa helyetted a kormányát és megnézze?
Az oldalsó takaróidomodért sokan ölnének, olvastam fórumokon, hogy nagy kevés van belőle, de annál több embernek tetszik. Te raktad fel? A két csavar alatt, ami a vázon tartja, volt egy másik "takaró" vagy nevezzük akárhogy... azt hogy lehet lepattintani?
Lett helyette 2,5 szívó hándéj.
Az alacsonyabbb és jóval nagyobb plató meggyőzött csak ne lenne ilyen kurva keskeny és kényelmetlen,meg persze kib...tt rozsdás.
Az se megy 110-nél gyorsabban,és 8,5-el elmegy.
Viszont azon tényleg nem kell turbót keresni,de nyáron is driftel keményen.
Az az 1.9 td blokk az nem igazi turbo.. max lágy fuvallatal van erősítve. 68 ló és a nyomatéka sincs 200 nm.. közel se. A szívó változat meg 60 lovas. Fél perc alatt éri el a 100-at.. viszont 80-és 110 között (magához képes) egész fürge. Kisebb sebességnél teljesen mindegy mennyire nyomod a gázt, ugyan annyira nem megy. Viszont 9 fővel, megpakolva is elmegy 7 liter alatt.. 100-105ös utazóval. Tetű lassú autó, de nem rossz.
Ha tetszik.