A tegnap leellenoriztem en is a szelephezagokat, mert a szivoszelep csere ota mentem 7000km. Szerencsere mostmar "rendben" mukodik, mert csokkentek a hezagok minimalisan. Harom szelepnel utanna allitottam, aztan megnyugodva visszapakoltam uh lehet menni tovabb
10w60as motult toltottem volt bele, de a 10w40et ajanljak. vajon miert?
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy 2002-es yamaha fzs600 fazer-be milyen olajat érdemes venni és milyen időközönként kell cserélni? Előre is köszönöm!
van scala rider bluetooth-os sisakbeszélőm 2db-os , talán 5 méter a hatótávolsága,vagyis csak utassal használható és gondolkodom ,hogy megválnék tőle 6e-ért (+posta) ,ha valakit érdekel privátban jelezzen és írok részleteket.
Nem tudok angolul de szerintem kerregett és a vezérműláncra gyanakodott nem másra és zsigerből vett egy manuális feszítőt.
És mikor berakta kerregettaz tovább,akkor elkezdett kutatni,és talált egy marék kuplungot az olajteknőben és egy laza láncot.
Ráadásul ennyire!? Az a lánc nem csak kicsit lóg, bár meg kellene nézni egy másik motoron is. Egyébként a gyerek elég lazán veszi a kuplung-problémát, én azzal kezdtem volna...
régen nekem is volt, nekem tetszett is, ill sokan mondták,hogy elégé feltűnő volt mind előröl, mind hátulról.
Csak hát az első KPM es műszakin levetették velem nem szabályos...
Egyszer azért kipróbálnam milyen érzes.