Ahhoz képest, hogy "S", nekem hiányzik róla egy fejidom.
De a kapaszkodó is arról árulkodik, hogy S verzió, az N-nek nincsenek hátul olyanjai.
Felesleges infók helyett inkább azt kellett volna leírja, hogy mi van benne, amitől 167 lóerős.
Ha neked lenne benne egy 150 ezres PCV setupod, megemlítenéd a hirdetésben? Én is. "Komoly" fékbetét helyett nem lett volna egyszerűbb márkát írnia? Kb. hasonló karakterszámból kijött volna az is.
nah én ma probáltam matricát venni 4 helyen,ahol a honlaprol megnéztem hol lehet vásárolni...nos egyik helyen se árulnak...jan.31-tol lehet ezeken a helyeken venni....és addig mi van?nevetséges ez a rendszer..legalább müködne..
Sokat megyünk Romániába. Nyárra összekötik a Makói szakaszt az Aradig vezető román autópályával, szóval végig használható lesz, nem kell lemenni Makónál. Szegedtől nagyon sok a kisváros a határig és előszeretettel mérnek.
3,4 db 10 napos matrica után már megéri venni (kerekítve három, mert a negyediknél már ráfizetős a megyei javára). Autóra pedig kérdés nélkül, mert 2 út után máris egálban van.
Na meg nem beszélve arról, hogy ha kicsit randalírozni van kedvem, akkor fel tudok ugrani a pályára, bármikor kedvem szottyan.
Ez nekem csak egy grátisz, mert amúgy, ha Pestre kell menni vagy bárhová, megmarad a 10 napos, amit eddig is használtam volna.
A gyakorlati kapkodás esete úgy néz ki hogy az amcsik szivatni akarják putyint.
Ezé a benzinár a béka segge alá van leesve.
De a talvalyi kölségvetés és szerintem az idei is a 400 körüli vagy 420-as ár adószintjére van belőve.
Innen tudni lehet hogy akkora a luk amit valamivel be kell tömni.
Rossz dolognak rossz de ez a megyei cucc a pest központú gyorsforgalmi hálózat miatt telitalálat.
Igen sok ember ha elgondolkodik elég nagy könnyebbség..........csak morogni,lámpavasazni zsigerből könnyebb.
Speciel én szívok mert ritkán nullásozom,motorral mégritkább de mivel van 4 autó 1 motor a családban valahogy megoldom,még az is lehet hogy megveszem és végre mehetek gödöllőről pestre az M3-on ami gyorsabbá teszi a dolgot.
Vagy megyek öcsém kocsijával aki napi szinten szaladgál pestre.
Ő is fizet de még mindíg nagyságrendel olcsóbb mint dafke szívni a dugókban.
Kis hab a tortán hogy majd fél napba telt interneten matricát vennie..........annyira szív a rendszer.
nah ennek örülök,hogy rendbe jöttél!
Tavaszra én is tervezet Horvátországot, Montenegrót a többi majd elválik...
Mit jelent az hogy igen dinamikus társoság
Szia Peti !
Kössz jól vagyok. Bár ahogy szokták mondani ,tökéletes már nem leszek. A vállam szerintem 100%-os , a bal comb azért néha megérzi az időjárás változást . Május óta újra Bp.-n dolgozom.
A fazer továbbra is hibátlan :-), !
Ritkán írok be, de azért képben vagyok a fórumon.
Az idei szezonban 8e. km. volt. Ez volt a legtöbb azóta.
Végre sikerült eljutnom egy igen dinamikus társasággal
( vaslovasok ) Erdélybe , Duna mentén délről megközelítve a transalpina , transfogaras , stb....
Élmény volt több szempontból is.
Remélem az idei év tervei is megvalósúlnak. tavasszal délre ( Horvát-Montenegró újra , nyári szezon előtt Stelvió , Svájc ....és ami útközbe esik
link