Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet a fiatal koromra fogható, de sosem tudtam, hogy fogászaton is van ügyelet.
De lehet a szakrendelők működéséről nem tudok semmit.
("Mindegy", ki marad ügyeletre, csak doktori címe legyen, és felvigyázói minőségben áll rendelkezésre?)
Ügyelet...
Csak csodálkoztam, hogy este is bent voltál.
Szervusz Laci!

Mi újság veled hogy bírja a fazer a kiképzést
Te helyre jöttél már teljesen merre voltatok idén túrázni
Nyár eleje óta dolgozok Szombathelyen a szakrendelőben.
Én Celldömölkről járok Szombathelyre. A 86-os gyorsforgalmi is fizetős lett. A hírek azért többnyire arról szóltak, hogy az eddig is fizetős autópályák mellett M0-s egyes részei és a gyűrűn belüli M-bevezetők is fizetősek lesznek. Szerintem ezrek, vagy inkább tízezrek nem is gondolnak arra (pl itt Vas megyében), hogy egyes főutak, autóutak is (így a 86-os is) fizetős lett. Tegnap délután még nem volt kint semmiféle tábla a váti körforgalomnál... Ezrek, tízezrek fognak gyanútlanul járni rajta, ahogy eddig is tették, aztán februárban jönnek majd a zsíros csekkek.

Ugyebár február 15-ig lehet utólagosan kiváltani a megyei matricával a türelmi időben elkövetett bliccelést. Ha valaki most január első napjaiban megy egy párszor ezeken az utakon, lefényképezik, és utána nincs erre dolga, el is felejti, az jó nagyot szop. Na mindegy, nem ragozom, sokféleképpen szopás ez a dolog.

A minimum az lett volna, hogy az új díj bevezetéséért "cserébe" a lakóhely szerinti megyében ingyen lehessen járni saját autóval.

A szomorú az, hogy lassan akármiről beszélünk, sikerül kilyukadni a politikánál...
Frissiteni kell a gps.t.
Tehát egy belföldi egynapos túránál is meg kell nézni milyen úton megyünk ha csak a lakókörnyezetünk szerinti megyei matricánk van.
Ez elég macerás lesz, hogy finoman fogalmazzak
Szerintem az infókból az derül ki ,hogy
Az összes régi matrica továbbra is megmarad !
A motorosnak is kell venni megyei matricát .Ha több megyében akar gyorsforgalmin , vagy autópályán motorozni akkor többet , mint egy autósnak !

Egyszeri utazásra , túrázásra ( határon túlra )meg ott a 10 napos !
itt van,hogy megyénként hol van fizetős útszakasz...
megyek

búúúzik ezek mind
Sziasztok,
Boldog új évet mindenkinek!

Biztos, hogy lesz-van megyei motormatrica is. A linken a 10.pont kitér erre.
http://www.nemzetiutdij.hu/Dij...
ezt jól teszed
Picit lejjebb írja:
"A motorkerékpárokra havi és éves matrica a D1 díjkategóriának megfelelő árakon vásárolható."

Szerintem megyei ugyanígy.

De ha veszem a kocsira rákérdezek.
"D1 díjkategória

Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjármű bármilyen vontatmánnyal is."

forrás: http://www.nemzetiutdij.hu/Dij...
Az is lehet, hogy minden D1 kategóriás matrica megvehető motorra is, mert ahogy a súgó fogalmaz, (talán) ez vehető ki belőle,... DE D1M kategória egy kedvezményes dolog, amit külön vásárolhatsz csak motorra.
Nem tudom, valakinek a tapasztalatára lennék/lennénk kíváncsiak, én csak 10 naposokat vásároltam eddig, néhány alkalommal egy évben.
Elöször is Boldog Uj Évet mindenkinek!
akkor ez azt jelenti hogy ha motorra nem lehet venni éves megyei matricát,akkor 10 naponta venni kell a munkába járáshoz?vagy mi?ezeket a barom állatokat....
Boldog Új Évet skacok!

@Zack: itt egy kép a hivatalos oldalról, ma frissítették.
@Eli: Nem fogorvos vagy/lettél nemrég?
Balesetmentes kilométerekben gazdag B.U.É.K
BUÉK :-)
B.U.É.K.
Új Szezon, új kihívások.
Széles Baleset Menetes Út várjon ,Mindenkire.
BÚÉK
b.ú.é.k.
Élményekben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok minden Fazeres kollégának!

Én még húzom egy kicsit az igát, de szerencsére jó a társaság...
kapják beeeeeeeee
BUEK!