igen úgy kormól mint egy régi diesel... Az ellenállás lett kimérve. illetve műszerfalon keresztül lett ellenőrizve. Honnan lehet tudni hogy vissza lett e hívva? hogy lehet ellenőrizni?
jól gondolom,hogy ez lenne a jeladó ami a fokozatkijelzőhöz kell és ha van ilyen akkor már elég az olcsóbb kijelző is ? ...még kérdés ha így van akkor mennyire nehéz ezt beszerelni link
Az is meg lett nézve, hogy bele esett e a visszahívásba? Idén is még 3-mal találkoztam amin nem volt még megcsinálva. Mind 2005-06 modellek voltak. Mert attól, hogy mérés szerint jó, nem biztos, hogy jól is működik Felteszem nem oszcilloszkóppal lett kimérve, csak az ellenállás értékei lettek ellenőrizve.
Gondolom a kipufogó vége kormos mint az állat
tudom hogy irreálisan sok, mégis meg eszi. Voltam szerelőnél nem tudott mit kezdeni vele, elvittem yamaha szervizbe Várpalotára ott se tudtak mit kezdeni vele.
10-12 l teljesen irreális ez csak akkor lehet ha elfolyik a benzin!
A durrogás, nehezen indulás, nincs vagy egyenetlen alapjárat lehet szelep probléma.
Ez mind csak találgatás, vidd el egy jó szakihoz!
Nekem van egy Fz6-osom 2005-ös naked verzió. Olyan problémám van hogy irdatlan sokat eszik 10-12L megeszi illetve nagyon durrog, a másik gond ha huzamosabb ideig megyek vele és utána elengedem a gázt pl lámpánál megállok vagy bármi egyszerűen leesik a fordulatszám 0-ra és leáll a motor. mi lehet a hiba oka? Tps szenzort mondták az ki lett mérve és jó. Ismerősöm szerint lehet hogy sport kipu volt rajta és fel van húzva az elektronika, ez okozhatja ezeket a hibákat? ha igen hol lehetne megnézetni? illetve ki milyen hibára gyanakszik?
Csak karbantartás.
Ki kene szedni a lengokart,hutotarto konzolt cserelni a bal oldalon mert mikor ismeros bezuzott az arokba a motorommal remenytelen lett visszaegyengetni,fek es hutofolyadek lejart olajat is kene cserelni az usa bol bontva erkezett hatso telo megadta magat ugy szoltak ram az utolso kozos gurulaskor hogy pattog veszettul,meg jo hogy nem adtam el a gyarit.
Szereztem egy faja programot a gephez,szinte minden adatot kiirt laptopra obd n keresztul.bele kene asnom a temaba magam.
Minden apro zugot tisztitani fogkefeves,festekleverodeseket javitani.
Es van par aprobb esztetikai cserelnivalo a haromevvel ezzelotti hasalaskor ami jo de cserelni kene me baxxa a csorom.
A szél nem annyira de beöltozni szafaládénak és még igyis lefagyni............áhh........valamikor elkezdem a karbantartást,szép lassan összerakom ...........tavaszra minden szép lesz.
Yamaha szakszervizben dolgozik, ha minden igaz