Egy supermotoval mennék én is! Most bánom, hogy eladtam az xt-met, csak nem volt kihasználva az utóbbi időben, meg jó árat adtak érte, pár éve még olyan jókat motoroztunk télen. Csak szétszéledt az enduros baráti kör, egyedül meg nem az igazi.
Szerintem ez a modell is olyan volt, amibe az ABS nem alap, hanem választható, mikor megrendeled újonnan.
~200 km-t ültem már GS500 E-n úgy, hogy előtte FZ6-om volt és merőben más a kettő. Simán megéri váltani (minőségi csere), minden téren lesz előre lépés a motorozás tekintetében, de lehet ezt már tudod is.
nincs hasznos infó, ne egy szétgyilkolt, rommá tört példányt vegyél és semmi gondod nem lesz vele sose.... km től se kell félni...
600as kategóriába szerintem az egyik legjobb
nagyon gondolkodok, hogy egy FZ6-N S2-re cseréljem le tavasszal a GS500 E-met, viszont akkor már jó lenne az ABS-es verzió. Ami viszont fura, hogy nincs nagyon ilyen eladó. Ez vajon miért lehet? Van esetleg olyan weboldal, ahol a hasznos infók össze vannak gyűjtve róla, hogy ne kelljen több ezer hsz-t végigolvasni?
Köszönöm, köszönöm. A képen én vagyok, bármily meglepő is. A plexi pedig nem Zacké volt, hiszen neki nem S2-es gépe volt, hanem a volt főnökömé. Egyébként ha az övé lenne, talán ő átulná
Leömlőre, nemesacél pácpaszta a legjobb!
Beken, vár majd vízzel lemos.
Egy hátránya van, igen goromba cucc, kenés közben gumikesztyű, maszk, szemüveg kötelező!
..de van van inox polírpasztám is, naaz a tuti!
Vagy Zack olvasta a Szabadon Ébredők friss cikkét, mely szerint a hajban rengeteg energia van - nem véletlen éltek régen hosszú hajjal például az indiánok -, és megnövesztette ő is, mert sokáig és egészségesen akar élni. ( )
ha kedden jó idő lesz akkor elő a paripákkal!
Ezzel az egyhengeres disznóval nem nehéz megcsúsztatni a hátulját ilyen hidegben
~200 km-t ültem már GS500 E-n úgy, hogy előtte FZ6-om volt és merőben más a kettő. Simán megéri váltani (minőségi csere), minden téren lesz előre lépés a motorozás tekintetében, de lehet ezt már tudod is.
Bár már motorral én is mentem cserére,párban felrakott gumival az hátsó ülésen.
Nem is egyszer......vagy kétszer.
600as kategóriába szerintem az egyik legjobb
nagyon gondolkodok, hogy egy FZ6-N S2-re cseréljem le tavasszal a GS500 E-met, viszont akkor már jó lenne az ABS-es verzió. Ami viszont fura, hogy nincs nagyon ilyen eladó. Ez vajon miért lehet? Van esetleg olyan weboldal, ahol a hasznos infók össze vannak gyűjtve róla, hogy ne kelljen több ezer hsz-t végigolvasni?
Beken, vár majd vízzel lemos.
Egy hátránya van, igen goromba cucc, kenés közben gumikesztyű, maszk, szemüveg kötelező!
..de van van inox polírpasztám is, naaz a tuti!
Majdnem olyan formás, mint a Fazerem.