Hali. Biztosra mondhatom, hogy jó bele, a régebbi R1-é. Nekem is ugyanez a problémám volt és az Erigy trafója lett belerakva. Kicsereltettem, de majd tavasszal kiderul bevált-e?
Azt véletlen nem tudod, hogy az R1-Fz1 trafója megegyezik-e? 2 szám van rajtuk, pirossal bejelöltem ami különbözik, az meg nagyon úgy tűnik Nekem, hogy csak valami gyártási szám . Sajnos mosásnál beázik az első trafóm.
legkönnyebben, úgy lehet, hogy megnézed a TPS számát nem kell hozzá semmit megbontani egy zseblámpával és egy csavarhúzó segítségével.
Sajnos találkoztam már olyannal, hogy el volt számolva már arra az alvázszámra
amúgy meg úgy a legkönnyebb leellenőrizni, hogy írsz valamelyik yamaha kereskedésnek. Megírod a motor számot és megmondjak...
Így első olvasatra tényleg TPS gyanús...
Mióta van meg a motor most jött elő
indulni indul tökéletesen azzal nincs baj... csak ha hosszabb ideig megyek vele pl Ajka-Veszprém. odaérek egy lámpához elengedem a gázt és leáll leesik 0ra a fordultat és leáll. Elvileg ez is a tps szenroz hibája.
Nem lehet hogy az injektorok körül kellene keresni a hibát?
Ha nagyon durrog, nehezen indul, akkor lehet sok benzint kaphat, vagy a befecskendezés körül lehet a baj. Persze nem vagyok egy motor szerelő, de ha már a többi kilőve, akkor lehet egy próbát megérne ránézni.
úgysem látszik......
Nekem tegnap sikerült gurulnom fél órácskát a napsütésben,kellett már!
Sajnos találkoztam már olyannal, hogy el volt számolva már arra az alvázszámra
Így első olvasatra tényleg TPS gyanús...
Mióta van meg a motor most jött elő
Ha nagyon durrog, nehezen indul, akkor lehet sok benzint kaphat, vagy a befecskendezés körül lehet a baj. Persze nem vagyok egy motor szerelő, de ha már a többi kilőve, akkor lehet egy próbát megérne ránézni.
Közben a Facebook bemutatta az idei évem összefoglalóját...