Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól néz ki ,köszi találtam "belső" jeladósat is -kicsit esztétikusabb ,az oldal alján látszik a beépítés link
Fz16 ez meg mifene motor
találtam olyant is ami jeladót és kijelzőt is tartalmaz ,de sajnos nem tudom mennyire működőképes a gyakorlatban link
igen,csak a yamahákban nincs jeladó tudtommal és ezért 25 ezer környékén mozog egy fokozatkijelző a specifikus kábellal sajnos.
ez engem is érdekelne. Bár egy fokozat kijelzővel szerintem többre megy az ember.
Hali. Biztosra mondhatom, hogy jó bele, a régebbi R1-é. Nekem is ugyanez a problémám volt és az Erigy trafója lett belerakva. Kicsereltettem, de majd tavasszal kiderul bevált-e?
pont így tartod meg a gyári trafót
úgysem látszik......
Első ötletem Nekem is ez volt. De nem gányolok, gyári állapot megtartása a cél.
fbs-el körbekened vastagon
Azt véletlen nem tudod, hogy az R1-Fz1 trafója megegyezik-e? 2 szám van rajtuk, pirossal bejelöltem ami különbözik, az meg nagyon úgy tűnik Nekem, hogy csak valami gyártási szám . Sajnos mosásnál beázik az első trafóm.
Fiúk és Lányok Kellemes Ünnepeket Mindeninek!
Nekem tegnap sikerült gurulnom fél órácskát a napsütésben,kellett már!
Jófejek
legkönnyebben, úgy lehet, hogy megnézed a TPS számát nem kell hozzá semmit megbontani egy zseblámpával és egy csavarhúzó segítségével.
Sajnos találkoztam már olyannal, hogy el volt számolva már arra az alvázszámra
amúgy meg úgy a legkönnyebb leellenőrizni, hogy írsz valamelyik yamaha kereskedésnek. Megírod a motor számot és megmondjak...
Így első olvasatra tényleg TPS gyanús...
Mióta van meg a motor most jött elő
válaszoltam is :)
megvan! küldtem is egy emailt
indulni indul tökéletesen azzal nincs baj... csak ha hosszabb ideig megyek vele pl Ajka-Veszprém. odaérek egy lámpához elengedem a gázt és leáll leesik 0ra a fordultat és leáll. Elvileg ez is a tps szenroz hibája.
Nem lehet hogy az injektorok körül kellene keresni a hibát?
Ha nagyon durrog, nehezen indul, akkor lehet sok benzint kaphat, vagy a befecskendezés körül lehet a baj. Persze nem vagyok egy motor szerelő, de ha már a többi kilőve, akkor lehet egy próbát megérne ránézni.
Kellemes Unnepeket!
sajnos ez az oldal meghaladja az angol tudásom :S Társalgási szinten megértem az angolt, de ebből valahogy egy kukkot nem értek XD
ike19@freemail.hu ez az e-mail címem. sikerült megtalálni? ha postát nem akarod be vállalni ha kell felutazom érte.
Boldog karácsonyt minden fórumozónak! Remélem, mindenki motorozik az ünnepek alatt!

Közben a Facebook bemutatta az idei évem összefoglalóját...
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Fazeresek/nem fazeresek!