Úgy elkezdtem vásárolgatni, mintha világvége lenne, csak később jutott eszembe, hogy hopp, pótolni kellene, így meghirdettem pár holmimat. XBOX, díszfegyver, telefontok nem kell?
Igen, szerintem menni fog. Ha nem, hát nem. Olcsóbb, mint a felnicsík, szóval ha elsőre nem menne, vágsz a hengerből egy újabb cafatot és megpróbálod megint. Az a jó, ha igazítani kell rajta, akár 2-3-szorra is ragadni fog!
Semmi spéci. Egy nagyon jó olló előny, az elsimítását először kézzel, majd törölközővel végeztem. Egyetlen alkatrész volt, amihez használtam hajszárítót, hogy tökéletes legyen. A kormányvég pl. trükkös volt, mert akárhogy vágtam, számoltam, mértem nem lett jó rá, mert szabálytalan. Az a trükk, hogy leteszed az asztalra és végig gurítod a cumót, és amerre megy, azt körberajzolod és kivágod.
És motoralkatrészért némi élelemért megválni az micsoda?
Szóval ha a felnicsíkot fel tudtam ragasztani akkor ez is menni fog?
Kell hozzá valami spéci szerszám? (hőlégfúvó, műanyag simító, flex, láncfűrész, stb.)
Élelemért dolgozni rabszolgaság.
Már két szett fóliát vettem, az egyiket elhasználtam a másikat meg tartalékba vettem, de csak kézbesítés után vettem észre, hogy a mintaméret kisebb, mint az előzőn, így pótolni nem tudom, ha bármelyik sérülne, kopna, mert elüt. [Nabilekkarbonshop]-tól van a második szett, az első eladója eltűnt, nem találtam Vaterán termékét, pedig tőle akartam vásárolni. Karbonfólia keresés Vaterán. Érdekes (vagy nem), de az egyik eladó drágábban adja a honlapjáról rendelve, mint Vaterán, pedig V-n kell fizetni jutalékot is az oldalnak, szóval én itt nézelődnék. Van sokféle, színben, méretben mindenben találni egyedi. Nagy kézügyesség nem kell hozzá, csak kis türelem. Én akcijósan vettem az alap kittet, szóval amit látsz motoromon, 2000-ből megvolt mindkét oldalra.
Helló mindenkinek.Nagyon érdekelne Yamaha FZS 1000-re sport dob minden érdekel,de ha van Akrapovic,Yoshimura,LeoVince csak sérült ne legyen.Ha tud valaki írja meg köszi mindenkinek.
Jómagam! Egyszerű volt, "formás" idomok fóliázását nem mertem bevállalni.
Legbonyolultabb volt eltalálni hogyan ragasszam fel az egyes elemekre úgy, hogy a karbon mintája egy irányba és nagyon nagyon hasonló fokba álljon.
Az elso sarvedomert valami tizenotot kertek elsore mikor mar kesz volt.
Bemorciztam es ledumaltam nyolcra.
Azota nem mentem a kozelukbe.
Kar mert profin dolgoznak.
szerintem tök felesleges a sisakot fóliázni, egyiket se azért cseréltem le,mert kívül össze-vissza vertem, a belseje hamarabb feladja...
ha valamit fóliáztatni akarsz, akkor az a tankod legyen, ahol a lábad hozzáér...
ÉN VELÜK csináltattam,
16.kerületben rákosi úton is van 3M es fólia,de ők nem túl gyakran csinálnak motorokat...
www.gopixpic.com%252F1064%252F...*com%25257Cwp-content%25257Cbeyblade-metal-masters-episode-119-i19*png%252F%3B2469%3B1859" target="_blank">Helmet Carbon Wrap címszóval végzett keresés. - karbonból még van fehér, aranysárga, piros, szürke ezerféle. Biztos van sima anyagból is egyszerű/egyszínű.
Részletek és még több kép emailben.
Kellene hűtő Yamaha FZ1 2006-ra. Ha valaki tudna segíteni, kérem jelezzen! yugarbt@freemail.hu
Egyébként igen!
Igen, szerintem menni fog. Ha nem, hát nem. Olcsóbb, mint a felnicsík, szóval ha elsőre nem menne, vágsz a hengerből egy újabb cafatot és megpróbálod megint. Az a jó, ha igazítani kell rajta, akár 2-3-szorra is ragadni fog!
Semmi spéci. Egy nagyon jó olló előny, az elsimítását először kézzel, majd törölközővel végeztem. Egyetlen alkatrész volt, amihez használtam hajszárítót, hogy tökéletes legyen. A kormányvég pl. trükkös volt, mert akárhogy vágtam, számoltam, mértem nem lett jó rá, mert szabálytalan. Az a trükk, hogy leteszed az asztalra és végig gurítod a cumót, és amerre megy, azt körberajzolod és kivágod.
Szóval ha a felnicsíkot fel tudtam ragasztani akkor ez is menni fog?
Kell hozzá valami spéci szerszám? (hőlégfúvó, műanyag simító, flex, láncfűrész, stb.)
Már két szett fóliát vettem, az egyiket elhasználtam a másikat meg tartalékba vettem, de csak kézbesítés után vettem észre, hogy a mintaméret kisebb, mint az előzőn, így pótolni nem tudom, ha bármelyik sérülne, kopna, mert elüt.
[Nabilekkarbonshop]-tól van a második szett, az első eladója eltűnt, nem találtam Vaterán termékét, pedig tőle akartam vásárolni.
Karbonfólia keresés Vaterán. Érdekes (vagy nem), de az egyik eladó drágábban adja a honlapjáról rendelve, mint Vaterán, pedig V-n kell fizetni jutalékot is az oldalnak, szóval én itt nézelődnék. Van sokféle, színben, méretben mindenben találni egyedi. Nagy kézügyesség nem kell hozzá, csak kis türelem. Én akcijósan vettem az alap kittet, szóval amit látsz motoromon, 2000-ből megvolt mindkét oldalra.
igyekeztem vigyázni az enyémre de még is kapott párat.
Megfontolom. De csak is átlátszó semmi mint meg matrica.
Legbonyolultabb volt eltalálni hogyan ragasszam fel az egyes elemekre úgy, hogy a karbon mintája egy irányba és nagyon nagyon hasonló fokba álljon.
Bár ez a különleges répapirosnarancsot lehet drágán mérik.
Ha elore mondja nem hagyom ott.
Bemorciztam es ledumaltam nyolcra.
Azota nem mentem a kozelukbe.
Kar mert profin dolgoznak.
ha valamit fóliáztatni akarsz, akkor az a tankod legyen, ahol a lábad hozzáér...
ÉN VELÜK csináltattam,
16.kerületben rákosi úton is van 3M es fólia,de ők nem túl gyakran csinálnak motorokat...
Akkor mar inkabb valami minta,gyikbor,tegla,lamberia stb.