Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, hogy nem voltam pontos.
Hasznalt termeket, gyujto oldalakon. Tehat nincsen kontaktod, nem kimondottan boltokat keresel, hanem kivancsi vagy, miket arulnak a piacon ugy alles zusammen. Mondjuk adott, hogy kell egy tukor, nem rogton a kedvenc bontod hivod, hanem felkeresel egy magyar oldalt, ahol megnezed, hatha arulnak.
Ja.
De mit?
Elado cucc tag fogalom a hitachi markolotol a lila gumi furdokacsaig sokminden lehet.
U.i..: magyar!
Ebay.co.uk.

Speedy egy jo allkatreszes csak picit specializalodott.

Van nevjegyem is tole.

Es picit draga.
Ha eladó cuccot kerestek, melyik az első hely, ahová felnéztek? Köszi a választ!
Ok! Bocsi a hírdetés szövegét a tab kiegészítette hülén.....
engem érdekel
küldök sms-t
Sziasztok!
Aki szeretne Givi monoey konzol látnivaló FZS1OOO-re, nekem van egy eladó! 13EFt, fórumra hivatkozva 12EFt!
Üdv,zsolt 30 5220454
Köszi srácok az infót!
Üdv
Mi is neki álltunk a Faterommal kipufogót csinálni egyik délután. Mi is törtük az agyunkat a gyári meg buherálásával de elvetettük végül a gyári kipufogó részeit is felhasználtuk.Tiszta saválló anyagból,saválló co huzallal csináltuk.A gyári pufónak a csatlakozójától a dob-ig lévő részt meghagytuk utánna full újat csináltunk.Belseje perforált lemez,utánna jól megtömtük gyapottal lezártuk lehegesztettük.Nem akartam hogy csúnya legyen ezért úgy csináltuk meg hogy a gyári borítás az vissza kerüljön ezért a tartókat levágtuk a gyári dobról kimértük a helyét és rá raktuk az újra. Hát valami brutális hangja van motorfékezésnél 6 ezres fordulat körül szépen durrog visszafelé.Az anyag ár kb 15000-ből megvolt és 1 hosszú délután volt a munka. Videót majd teszek fel itt egy pár kép hogy sikerült
Sziasztok! Az fz1n-hez hozzá szólva annyit tudok mondani hogy ismerősöm 0 kilóméteresen hozott ki egyet és már 100000km körül jár vagy már túl is haladt rajta Én úgy tudom hogy semmi baja nem volt kopó alkatrészeket cseréli csak, meg az olajat Meg elég annyit mondani hogy YAMAHA
Hali Matyi
Én csináltam magamnak gyári dobos "hang tuningot", úgy gondolom hogy elég jó lett mert amikor utolérem az autosokat és rámolom vissza a sebességfokozatokat elég gyorsan megnyílik az út elöttem
Ma is elinditottam 1 percre csk hogy haljam a hangját
Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne ami már lehet volt itt kérdezve.
Valaki alakított már át Fz-6 ülés alatti gyári dobot,hogy picit mélyebb morcosabb hangja legyen a gépnek?
Találtam a neten jó pár képet,videót de hátha akad itt is valaki aki tudna nekem segíteni.
Hozzáteszem olyan érdekelne aki maga csinalta mivel megkérdeztem pár kipufogós emberkét és nem nagyon tetszett az általuk mondott ár!
(Igen lehet szakemberre kellene bízni a dolgot,de ha nem bonyolult akkor talán magam is megoldhatnám)
Szívesen felvenném azzal a segítőkész emberrel a kapcsolatot privátban is. Mail címem: nikodematy@gmail.com
Köszi a segítséget!
Hali!
Az eladóra érdemes odafigyelni.
De tényleg, ha megkap mindent, amit igényel a motor, akkor elnyűhetetlen sztem.
Kimondott típushibája nincs. 2007-től változtattak az injektoron, mert a 2006osoknál "egy picit ránt az injektor, mikor nagy fordulatú motorfék után nulla gázállásról ráhúzod a gázt." 1 henger gyújtótrafója beázhat és elkezd korrodálódni. Bontóban 6ezerért lehet venni.
Hali
Fz1n-be gondolkozok. Van valami típushibája a gépnek? Mire érdemes oda figyelni az alap dolgokon kívül vásárlásnál?
Köszi
Üdv
csapatjuk neki
Hát tavasszal szívesen kipróbálnám
Kawát nem nézegettem, így nem tudom, hogy miben jó és miben nem
Azt hittem, hogy újban gondolkodsz azért írtam az ár difit. Az viszont jelenthet valamit, hogy a Honda használtan drágább
Legények vagytok a gáton?
Köszi megnézem ;)
Asszem az ülés alatt kell lenni egy fehér matricának.....
Köszönöm! ;) Látom nem régen volt téma, de nem olvasom amúgy a topicot, mert nem az enyém a fazer :)
64707 számú hozzászólás
Köszi, de igazából egyelőre még nem aktuális a dolog, csak nyáron tervezem a cserét, addig még sok a változó