Még a régi szép időkben,amikor egy fazer túrán voltunk min.30-40en ,Bugyborék barátom mögött mentem,akinek sportkipufogója volt, de Balassagyarmatig bírtam talán mögötte
Amúgy alapból utálok bármilyen sportdobos motor mögött menni.
A hang terjedése miatt ami hátrafelé hangosodik így a rajta ülő meg előtte menő nem hallja (ezért is bullshit hogy hallják az autósok) így nekik szép és jó a hangélmény a mögöttes meg nem annyira.
Amúgy volt sportdobom,V2-n igen fa...állító hanggal de 3 hónap után beleuntam.
Így is félsüket marha vagyok nem hiányzik a szánt szándékkal mégsüketebbé tétel.
Nikodematyi hétvégén szerintem csinálok egy videót aztán majd ide felteszem:) Ezen a vidin a faterom van az r6-al azt a dobot is mi csináltuk azóta csináltunk rá egy másikat de szerintem ez is jót szólt http://www.sportmotor.hu/motor...
Esetleg ha valamelyikőtoknek (vagy bárki másnak) lenne egy rövid videója milyen hangja lett így a motornak azt szívesen meghallgatnám ha el tudná küldeni.Aztán a tél folyamán belefogok valami kis barkácsolásba èn is.
e-mail: nikodematy@gmail.com
( Volt egy időszak, amikor nem túl széles körökben elterjedtek ilyen mondások. Pl. ha láttál egy fekete-fehér képet FB-on, aláírtad - pláne, ha jó ismerős volt -, hogy "olyan szegény vagy, hogy színes fényképezőre se futja?", és akkor mindenki szétröhögte magát, VAGY NEM. Ugyanígy az ujjatlan pólóra: Olyan szegény vagy, hogy még a pólódnak sincs ujja? Hahahahahahe. S mivel te mondtad, hogy van egy ismerősöd, én elmondtam, hogy nekem milyen van. )
Megvolt az első rendelésem az eBay.com-ról, Hong Kongból és Beijingből várok cuccokat. Izgalmas 1+ hónap lesz.
Ismerek olyat aki tiz éves villaolajjal jár és meg van róla győződve hogy az jó minek bántani ha nem folyik.
De mivel láttam éjjeliőrt nappal meghalni kiderülhet hogy nincs igazam.
Arra reflektáltam, ha 2006-os motor 2014-ben is használja a sajátját, amit a gyárban ráraktak, akkor nekem egy 2010-es bontott motoré már tök jó lenne.
Ha 2006-óta egy motorban van az 8 éves bontott cucc.
Pont olyan csillapító mint a teleszkópban lévő.
Tehát egy koszos híg lötty jön le belőle.
Ha egy új 2002-es csillapítót veszel nem szóltam.
Remélem a teleszkóp olajat cseréled néha?
Még a régi szép időkben,amikor egy fazer túrán voltunk min.30-40en ,Bugyborék barátom mögött mentem,akinek sportkipufogója volt, de Balassagyarmatig bírtam talán mögötte
https://www.youtube.com/watch?...
De a barátaimnak elmondom ,hogy nem is őregek kibírták mögöttem montenegroig és vissza, pedig 50+os némelyik.
A hang terjedése miatt ami hátrafelé hangosodik így a rajta ülő meg előtte menő nem hallja (ezért is bullshit hogy hallják az autósok) így nekik szép és jó a hangélmény a mögöttes meg nem annyira.
Amúgy volt sportdobom,V2-n igen fa...állító hanggal de 3 hónap után beleuntam.
Így is félsüket marha vagyok nem hiányzik a szánt szándékkal mégsüketebbé tétel.
Fáj néha a hangzavar.És öregszem.
Mi volt vele a baj?
Az én Fz6-omon sportdob van, nem volt még rá panasz pedig néhányan jöttek mögöttem.
link
Régebben a "PRC" üzletszerűen foglalkozott FZ-s kipufogót kiherélésével, expresszív munkát végeztek!
Itt van még egy: link2
Esetleg ha valamelyikőtoknek (vagy bárki másnak) lenne egy rövid videója milyen hangja lett így a motornak azt szívesen meghallgatnám ha el tudná küldeni.Aztán a tél folyamán belefogok valami kis barkácsolásba èn is.
e-mail: nikodematy@gmail.com
Megvolt az első rendelésem az eBay.com-ról, Hong Kongból és Beijingből várok cuccokat. Izgalmas 1+ hónap lesz.
De se szandalt se zoknival szandalt nem veszek soha fel.
[megfejtés]
De mivel láttam éjjeliőrt nappal meghalni kiderülhet hogy nincs igazam.
Pont olyan csillapító mint a teleszkópban lévő.
Tehát egy koszos híg lötty jön le belőle.
Ha egy új 2002-es csillapítót veszel nem szóltam.
Remélem a teleszkóp olajat cseréled néha?
Mer bontott.
Ki tuggya milyen punnyadt cucc ragadt benne évek óta.