Igen, ilyen és dizájn szempontból sem rossz megfontolás.
A minőségi fóliák meleg hatására igen jól formázhatók, szóval professzionálisan fel lehet rakatni, otthon nem fognék neki.
Köszi, sok mindent olvasni róla, hogy megéri-e vagy sem. Ha lesz valószínű ago-nál fogom beállíttatni, róla még nem hallottam rosszat. De ha tudsz jobbat ne tartsd magadba.
Igazából mindenhol változik alsó felső egyaránt sokkal kiegyensúlyozottabb az egész nem "kapkod" annyira. Alul jó a nyomaték szépen húz lent fönt meg Na igen nagyon jól megy . Messze nem olyan szomjas a gép mint előtte ilyenkor jön a kérdés mennyit eszik átlag 8 liter nálam és nem nem tudom mennyit ha normálisan megyek vele nekem az a normális ahogy én használom de hallotam már 5 literes fz1 ről is nem tudom hoyg sikerült nekem a 600 as is többet evett Én maximálisan meg vagyok elégedve vele Persze sok függ a beállatástól is főleg azon múlik minden nem mindegy ki csinálja
nekem ez ilyen usa import dob floridából rendelte ebay en zsír újan volt 90 pénz, egész más mint az eu ra gyártott igaz nincs is benn E Jó ez így is De tényleg nagyon üt a hangja Jbarátom egy Mivv dobot rakott a Zx 10 re hát mikor ki mentem mi a szitu azt hittem benn van a Db killer Az enyém nagyobbat szólt azzal mint az övé nélküle
1-10-ig terjedő skálán a kipufogódat milyen hangosnak ítélnéd meg?
1: leghalkabb (sportos gyári - nem varrógép)
10: leghangosabb (pl.: stunterek között is kedvelt csövek: link)
Az ilyen tizen-huszon ezreseket felejtsd el szerintem. Én is most vadászom lengéscsillapítóra. Öhlins (legdrágább...), Wilbers, LSL, WP. Ha ezek közül választasz nem fogsz mellé.
A minőségi fóliák meleg hatására igen jól formázhatók, szóval professzionálisan fel lehet rakatni, otthon nem fognék neki.