Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is nagyon tetszik, USA-ban 50.000+ Ft körül megvan, csak kell nekik az egész lámpatest az átalakításhoz, küldözgetése nem megoldható átlagos keretek között (drága). Itthon senki nem foglalkozik ilyennel?
Egyébként nem tudom, hogy legális-e "házilag" HID projektorokra cserélni a gyári világítást, mert ettől Xenon-os lesz.

Itt az a moci és az egész folyamat: link
Az ilyen cuccokhoz általában bonyolult beszerezni, vagy csinálni motorspecifikus kábelköteget/csatlakozót.
hát nem biztató
Ebay-en fillérekért árulnak ilyeneket csak kérdés,hogy mennyire működnek.

http://www.ebay.com/itm/Univer...
valaki látott már ilyent ? fokozatkijelző
igazi huligán motor nagyon tetszik.
hétfőn motoroltam is fél napot
Haver gondolkozik S2 vételén 8 kiló körül, nem tudom milyen áron futnak az első példányok, de talán van aki ennyiért.
Van átmérője a kipufogócsőnek, igazi Huski.
mondjuk mostanában megfertőződtem...
Minden rendben, Peti?
Ssss
Sugo blő
Akarom mondani dugó motor
Bontók!dugó motor,ricsi,ebay....
Vettem már M5 csavart 1400-ért.
plusz 17$ a szállítás és ide nem is, csak usa.
De az lesz amit írtál. Tavasszal megrendelem a yamahánál, csak sokallottam egy darab lemezért 8e ft-t.
Itt 13 dollár.

Szerintem ha itthon rákérdezel a yamahára talán nem kell a cofidis-hez fordulni.
Yamaha World-ben kérdeztem meg. közel 8e. Neten is körbenéztem, találtam is olcsóbban, csak a szállítás miatt többre jön ki. Kösz azért, még nézegetem.
Hello!

Az ülés alatt van egy matrica, azon van a színkód, habár az csak a Yamaha szakszervíznek mondd valamit. Én ezzel a kóddal fényezőnél nem mentem semmire.
Esetleg az alábbi linken:
http://www.colorrite.com/
Sziasztok!

Vki tudna abban segíteni, hogy a motorom (FZ6-S 2004-es ezüst-fekete) gyári színkódjait hol tudhatom meg illetve hol kell megnézni?
A fejidom és hátsó műanyaidom pontos kódjaira lenne szükségem.

Üdv:Laci
Nem tudom hol nézted, honnan akarod rendelni. Én Brembo fékhez rendeltem hasonló alkatrészt, Japánból. Onnan olcsóbb (!) volt, mint Olaszországból.
Értem, .... azért köszi hogy megnézted. Félek, meg kell rendelnem az eredetit. Tavaszig gyűjtök
Szia

Megneztem,de nekem a 4dugattyushoz van,az meg nem igy nez ki...
oké,megkukkolom!
2 dugattyús. Fz6 2006-os.
Néztem, nagyon sok féle yamaha féknyeregben ilyen van.
Nézd meg akkor légyszi, hátha, köszi