Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hány dugattyús a féknyerged
nekem lehet,hogy van, hétőn tudom megnézni...
Sziasztok, szükségem lenne a képen látható alkatrészre. Az első féknyerekben van, ez tartja a helyén vagy ez szorítja le a fékbetéteket. Egy apró darab lemezke, igaz rúgóacél, és durván drága. Az eredeti eltört. Ha van valakinek bontott vagy más olcsóbb megoldása kérem szóljon.
Köszi
Köszi!
Lánckereket nem.
A hézagmérőm Pesten maradt, ez persze csak a fedél levétele után derült ki... viszont a múltkor szét volt szedve a karbisor, így jobb híján csak a szinkront csináltam most meg. Nagyobb robbantás majd télen, most még napi használatban van...

Más téma. Vezérműlánc-cserénél motoroknál is szokás a kerekeket is cserélni? Első ránézésre nem tűnik kopottnak, az alsót persze nem látom.
Mi volt a szelephézaggal? Az volt a ludas?
Visszajött a kompresszió?
szinkron+szelep állítás, ez igy ér valamit
Ehh..........akkor nincs depi.
Az a baj hogy a kereskedést ismerem elég jól és reméltem hátha valaki ismeri a motort
Pont olyan mint amilyen neked volt
Szevasztok férfiak,ma bontottam meg egy fz6 blokkot ,ha valakinek kérdése van vagy kéne valami írjatok rám, vagy hívhattok is.Injektor is megvan.http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Esmilyen erzes?
BMW tavaly marciusba el lett adva ;)
Az ulese meg par honapja :))

Motortalan vagyok 3 honapja es egy hete..
Nem a BMW-det zúzta le a bácsika?
Auch ... Mindez + a karcok 478.000 huf :s
ez valami auto/motor kereskedésben van, de nem ismerős
neeeeeem...........még csak nem is eldőlés........szűk volt a hely mellette és a garázsban a könyökömmel eltörtem, ahogy cipekedtem.......de már úgyis ki volt kopva az alsó része is.......
... táncsak nem?
Valakinek bontott gyári tükör FZ-1 S-hez? Egy jobb oldalira lenne szükségem.....
Eladó Fékbetét! Rossz típus rendelése miatt lett kibontva a csomagolás, használva még nem volt! 4400ft
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-8444734 Ha valaki ilyet keresne!
Ha nem is 80, de 50-60 °C biztos volt a motor.

Igen, majd diagnosztizálom, ha lesz időm, aztán beszámolok.
És 80°-os motornál mértél ilyen értékeket? Amúgy akkor érthető, hogy miért ilyen magas a többihez képest a manualban (FZS-nél még nem mértem ezért utána sem néztem a manualban, de jó tudni) írt érték, mert a többségnél 12 az átlag és 9-nél van a service limit. Amúgy amiket írtál azok túl nagy eltérések, az olajos megoldás jó lehet kiszűrni, hogy a szelep vagy a gyűrűk kopottak-e?