Sziasztok, szükségem lenne a képen látható alkatrészre. Az első féknyerekben van, ez tartja a helyén vagy ez szorítja le a fékbetéteket. Egy apró darab lemezke, igaz rúgóacél, és durván drága. Az eredeti eltört. Ha van valakinek bontott vagy más olcsóbb megoldása kérem szóljon.
Köszi
A hézagmérőm Pesten maradt, ez persze csak a fedél levétele után derült ki... viszont a múltkor szét volt szedve a karbisor, így jobb híján csak a szinkront csináltam most meg. Nagyobb robbantás majd télen, most még napi használatban van...
Más téma. Vezérműlánc-cserénél motoroknál is szokás a kerekeket is cserélni? Első ránézésre nem tűnik kopottnak, az alsót persze nem látom.
Szevasztok férfiak,ma bontottam meg egy fz6 blokkot ,ha valakinek kérdése van vagy kéne valami írjatok rám, vagy hívhattok is.Injektor is megvan.http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
neeeeeem...........még csak nem is eldőlés........szűk volt a hely mellette és a garázsban a könyökömmel eltörtem, ahogy cipekedtem.......de már úgyis ki volt kopva az alsó része is.......
És 80°-os motornál mértél ilyen értékeket? Amúgy akkor érthető, hogy miért ilyen magas a többihez képest a manualban (FZS-nél még nem mértem ezért utána sem néztem a manualban, de jó tudni) írt érték, mert a többségnél 12 az átlag és 9-nél van a service limit. Amúgy amiket írtál azok túl nagy eltérések, az olajos megoldás jó lehet kiszűrni, hogy a szelep vagy a gyűrűk kopottak-e?
nekem lehet,hogy van, hétőn tudom megnézni...