Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tul sok az elmelet.
Idom nelkul jobb.
Engem múltkor meglepetésként ért a tény, hogy egy sport sisak miért is sport(os) sisak. Nem mindegy, hogy milyen használatra van kiképezve/megtervezve, mert ugye belátható, máshogy/máshol/másmilyen szögben ér a szél pl. FZ1-en, mint R1-en és egy sport sisakot hordani túrásabb motoron bizonyos hátrányokkal jár.
Plexiből ne ragaszkodj a drágább márkásakhoz. Én rendeltem egy koppincsot 8-ért, és minőségre nincs panaszom, mégis spóroltam 18 ezret. (gondolok itt az ebay-ről rendelhetőkre) Az is lényeges, milyen magas vagy, mert egy bubis, ami pár centivel magasabbra dobja a szelet lehet máris elég és nem kell 90 centi magas túraplexi.
Sziasztok!

Régóta nézelődöm a plexik között, de nem jutok deredményre. A gépen még gyári plexi van, de nagyon sokszor előjön a "bólogató kutyus " szindróma Sokszor nem tudom aki szembe jön mennyire néz hülyének Többször is próbáltam ide-oda bujkálni és szerintem ez teljesen a fejre vezeti a szelet. Kinek melyik plexiről mi a tapasztalata? Valami igazi túra kellene. Ilyen van valakinek?
Az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés volt a benzin és a hibajelenség... korábban már elhasználtam egy ilyen tank benzint, akkor nem volt semmi gond.

Egyébként évek óta ezzel jár egy sor eszköz és jármű gond nélkül, elkezdve a kerti gépektől az Aprilia SR50-en át az injektoros Puntoig... a Kamovról nem is beszélve...
Persze.
Van egy ősöreg tecumsech motoros funyirom.
Zorog,csorog,csattog de rosszabb mar nem lehet.
Van. Kipróbálod?
ne is mond!
én minden reggel 6:15 kor az M5 bevezetőn munkásruhában látok egy sportmotort repeszteni beszarás
Vagy motorral megy melóba
Egyik kollégám akkor is mottoral jött, amikor reggeli fagyok voltak.
A hétvégén mentem pár km-t. Három dologra lettem figyelmes:
1. A 2,5 féléves kínai akksim a végét járja. Túl ritkán használom.
2. A Z8 10 fok alatt nagyon dúrván csúszik, a Bt020 sokkal jobb volt, pedig az öreg és kopott volt. Szerencsére hátul van.
3. Idén még mindig nincs meg az 1000 km...
holnapra mondanak kafa időt de hát aki jó munkás ember az dolgozik
Van meg a repcsibenyabol?
Ma mentem egy százast a géppel. Jobb lett, mint volt, és a karbiszinkron még csak ezután jön... Csak egy kis szétszedés kellett neki...
A hétvégére megszárad Peti,vagy majd menet közben!
Én bevágom a mosógépbe és kimosom.
Semmi baja nem lesz tőle.
a faxt, déltől ideáig csak ázott...
hangyafasznyi mosószert beleraktam,2 szer átöblítettem, finom kefével a bogarakat megkapirgáltam és most csöpög,,,
már ameddig bírja a ruhaszárító kicsit nehéz neki.
Olcsobb es eccerubb ha csak bevagod a szekrenybe.
Nalam bevalt.
Sima vegytiszítóban is csinálnak cordura tisztítást. Nézz utána esetleg!
még nem is meséltem nektek!
Irtam a motorline nak,hogy hogy érdemes takarítani a kabátom...
Ajánlottak egy céget, aki a cordura kabim 9e ft ért akarta kitakarítani
givi az ilyen jobb ajánlatokat igen hamar elkapkodjak
Nem szép, de dögös, és vagány. Látszik, hogy "férfi" tervezte, és nincs lekerekítve, csicsásítva úgy, mint a mostani legtöbb trendi (honda..stb) motor.
mondjuk műszakilag ott lehet a toppon
szépnek nem mondanám...R1 képek
Jo nekik.
Milánóban bemutatták az új R1-et és FZ1-et is.