Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe , ha valakinek kellenek puig gombák , fillérekért kap tőlem , radt még a régi bolti készletből.
Nekem nem törte a vázat , de az olajdeklit simán betörte, persze , szinte papír vékony a dekli oldala. Sajnos a gyári gomba elég gyorsan törik , szép , de nem éri meg az árát.
meg aztán csavarná a tököm a blokkba,LSL nek egy újabb jó ötlete, mint az fz6 nál a váz törő gomba....
pedig szerintem a gyári gombát,pont oda a két csavar helyére lehet felfogatni
legalább is az fzs 1000 en ott van a gyári gomba
Nem ér hozzá.Két blokk csavar van kivéve,és annak a helyére megy a hosszabb tartó csavar
Nagyon köszönöm a képeke!
Én azon gondolkoztam, hogy a vázon lévő két csavarhoz applikálok valami tartót, de így sokkal egyszerűbb.
Még egy kérdés, a vízcső nem dörzsölődik ki tőle?
Nem a legjobb kép,de talán segít.
Sziasztok!
Szeretnék bukógombát csinálni az FZS600-ra.
Böngészgettem de nem nagyon találtam utalást, hogy hogyan és hová kéne felfogatni, legalább is gyári ajánlás szerint.
Akinek esetleg van a gépén és feltenne egy használható képet róla igen megköszönném!
hali,holnap rákérdezek!
Peti megérkezett a csomag?
tényleg folyik ,meg a haragot elfojt nem ugyanaz
Jó volt az az "elfolyt".
vagyis elfojt
Az gaz.
Mibol van ez?

Nekem ket,menetbol raparkolas tortent a generatorra.
Elso aszfalt kozepes karc,matt festekkel javitva.
Masosdik susnyas partoldal picit gyorsabban (nem en voltam,ismeros)
Eleg csunya karvlcosodas.
CX80 al lekezeltem es csiszoltam.
Hulye kalyhafestekkel ilyen porozus feluletu lett.az nem tetszik.
elrepedt,eldőlt a motor és elfolyt az olaj
Ismerős egy pofára tökéletes minarelli deklit vett.
Vadi új csak pont nem fért el a vario.
Nem mondom hogy szar lesz mert fejlődnek a pici kínyaiak de a gyáriban jobban bízok.
Mennyire sérült a dekli?
köszi mindkettőtöknek ! ez "picit nem passzol" nem igazán biztató max jó vastagon kell megkenni tömítőpasztával
szóval így nem merem rábeszélni a srácot,az eredeti 100 euró lenne.
(vagyis az sem biztos hogy eredeti ,csak nem kínában,hanem a amerikában árulják link )
Huhh vam nincs de ha lenne is az 2,5% nem nagy dolog.
A 27% afa az igen.pk ra is szamolva.
Es van ra esely a pici kinyaiaknal hogy epp egy cseppet de nem passzol.
Nem tudom, ilyen összegnél kell-e vámot fizetni (szerintem nem), de nem látok benne buktatót. Fizetni csak PayPal-lal lehet, valamint 25 napba is beletelhet, míg ideér. Mivel egy darab fém, nagyon rossz nem lehet, bárki le tudja gyártani. Szerintem ezek jó hírek.
szeretném megkérdezni az utángyártott kínai alkatrészekkel van-e valakinek tapasztalata- egy kollégámmal keresgélünk már pár hete a hondájához generátor fedelet/deklit ,de nincs túl nagy kínálat. ez árban tetszene neki ,csak kérdés hogy nincs-e benne valami buktató?
link
Naná! eBay-en még válogatni is lehet, de ha nincs kedved várni, vagy nincs affinitásod hozzá, akkor ő is árul bubis plexit: Motorplexibolt
Szabad tudni hol találtad? Merre keresgéljek? Én 23-25 alatt nem is láttam ;-) Ennyit én se szánok rá, főleg ha még nem is hozza a várt eredményt :-(
Használtat se bánnám, amig kitapasztalom, mennyi is a különbség.
Köszi!
Bukonal tenyleg igy van.
Xlite x802r-em van es nem a legjobb hosszutavon, es erzem, hogy a fejemen is egy sportgepen allna jol...
Marakinek.
Nekem konnyu,formas.
Kövér és nehéz gyári kipufogó(k) nélkül is jobb.