Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He?
Mi?
..már két napja én sem alszom miatta ,holnap akartam elmenni új szemüveget rendelni
Megvan, a Cross borítóképes album mögé volt eldugva.
Facebook mindenkinek múkodik?
Latnok.
Hol láttad azt a hasidomot Peti? Megvakulok se találom a képei között.
Úgy kaptam sérülten, én tetettem rendbe :)
amugy motorral kaptad a hasidomot vagy külön vetted valahol
nah az fasza
Halo!

Meglett a baj, mindkét motor indul, az egyiknek a riasztó volt a gondja, hogy széthúztuk, a másiknak meg az oldalsztender kapcsoló ragadt be valahogy... Szóval nincs semmi humbuk a borulásgátlóval :) A hasidom szerintem nem gyári, bár ezek a fajták a legszebbek szerintem! Úgy tudom gyári nincs hozzájuk!?
nah sikerült kideríteni valamit
Á, már megkegyelmeztem neki. Jól szolgál, csak most egy kicsit kehes...
Ha nem jó belököd az árokba?
Karbik kipucolva, összeraktam a gépet. Indul, szépen jár, jól veszi a fordulatot. Benzinszűrő most nincs benne. Kipróbálni még nem tudtam, most meló. Talán holnap délután, addig fingers crossed...
Nem füst.
Vízgőz.
Ha füst az kékes vagy fekete,esetleg sűrű fehér de az hengerfejre utalhat ha víz kerül az égéstérbe.
Ez így logikus, csak azt nem értem ha még melegebb lesz a motor akkor miért szűnik meg
Normális. Levegő hideg, kipufogógáz melegebb. Minden motor füstöl ilyenkor fehéren.
Sziasztok! Tudnátok segíteni, mennyire normális 1-2 fokos hideg indításnál hogy füstöl a motor üzem melegen pár km után pedig ugyan ez nullára csökken? Értem a hőtágulást, de normális ez vagy el van már kopva vmi?
Ha valaki a kezembe nyomna egy ilyen arrow-t nem adnám vissza.

Ha lenne rá minden mellett amit elgondolok akkor meg is venném.
De mivel limitált a keret fontossági sorrend allján van a kipufogó.

És a két dobbal az ülés latt a súlypont pont egyforma mindkét oldalra.
Nekem Martin dobom van tökéletesen megfelel.
Kivehető hangtompítóval és E jelzéssel 82e.
mondjuk egy nagyon szolídhangú sportkipufot elfogadnék, de inkább azért mert a gyári dob kb 1/4 ét nyomják
aztán jobb lenne a súly/lóerő arány
meg hátha jobban dőlne
Én Raptort vettem még 2010-ben az FZS-emre. A srác típus specifikus összekötőt is készített hozzá. Azóta is remekül működik, nem égett szét a bele, így nem nőt a hangja sem - 35 ezer km alatt....
Érdemes az Ő felhozatalukat is átnézni, pl innen:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Sziasztok nekem most ez tetszik 290eujóHurric exhaust pro 2
Nem a hajógyári sziget és nem buli.
Motoros túra.
De ezek mégiscsak tartós cikkek. Egy hét átbulizott Szigetből mennyi marad meg? Ezt egyszer megveszed, és ott van, el is tudod adni. Szolgáltatások élménye csak "pillanatnyi" boldogság.
U.i.: Itt továbbra sem a 200 ezres pufogókért lobbizok, hanem mondjuk egy 100e körüli jó állapotú használtért.
Persze van. Én nekem ez tetszik a legjobban.
KÉP

Itt tudsz böngészni még a dobokról. KATT