Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Repülőbenzin?...csak nem kerozin?
100-as kék repülőbenzinről van szó, egyenesen a tartálykocsiból, tehát azon kívül, hogy nyilvánvalóvá vált, nem való a Fazerbe, nem nevezhető kutyult löttynek, ezért lepődtem én is meg, hogy nem szereti. Nem mondom, hogy az ólomtól lenne baja, csak az információteljesség kedvéért írtam.

Viszont ahogy írtam is, mentem 95-össel kb 40 km-t, és egyelőre nincs javulás. Remélem ezt már a kokszos gyertyák okozzák utóhatás gyanánt (holnap majd kiderül). Ha nem, akkor várom a javaslatokat: szedjem ki a karbisort, vagy próbálkozzak valami tisztító löttyel?
Amúgy az etanol ezt csinálja tisztán, de az ha kiürül visszaáll eredetire..
0: nincs dráma, 1: nem 100-as benzin volt, 2: az ólom semmit nem csinál a motorral csak a katalizátort tömi el, 3: valószínűleg etanol volt vagy azzal erősen dúsított benzin, 4: ha viszont valamit hazavágott a karbiban (ritka, de nem kizárt) akkor az nem benzin vagy etanol volt hanem valami fene tudja mi....
Gáz van, dráma van.

100-as benzint kaptam egy ismerősömtől, amiről utólag derült ki, hogy ólmozott. 220 km-t mentem vele, 2-3 napig volt a karburátorokban. Az első kb 100 km-en nem volt semmi gond vagy tünet.

Azóta:
2000 fordulat alatt dadogva indul el.
Közepes-nagy gázállásnál 6000 fordulat környékén vége, fordulat leesik, lefullad. Nem tudtam megelőzni a Samarát, akkor derült ki.

Leeresztettem, teletankoltam gyorsan 95-össel. 40 km-t mentem vele, most már biztosan jó benzin van mindenhol, de a tünetek továbbra is fennállnak.

Most este már csak annyira volt időm, hogy kivettem az 1-es gyertyát (kb 10e km lehet benne), ami olyan kormos, amilyen egy gyertya csak lehet. Holnap reggel talán lesz időm letakarítani mind a négyet és menni egy kört, de attól tartok, nem lesz ilyen egyszerű a dolog.

Kinek mi a tippje, mi történt a karbisorban?
Szia!
Sokan ajánlották már őket hasidom témában.
Beszélj velük, ha jól tudom az árban benne van a felszerelés is csak ahhoz el kell menni hozzájuk.
http://batmobil.hu/yamaha-hasi...

Üdv:Laci
E-bay? Habár nem a legolcsóbb megoldás.
Köszönöm a válaszodat láttam már ezt a hírdetést csak az a gondom hogy nem járnak hozzá felfogatók csavarok aztán nem szeretnék kókányolni
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a Fazer-re hol tudnék hasidomot venni vagy hogy esetleg van-e valakinek eladó?!?
SV1000..reloaded...
Ha jol emlékszem a b king et már rég eladtad, milyen paripa van most
Hááát, megjöttünk....7-en voltunk és ugyan rövidke lett, de azért úgy 350 összejött... ....annyira azért nem volt hűvös, megyünk a hóbagolyra is, remélem motorral: link
Ja, és közben kivetítőn nézem a videóidat és odaképzelem magam.
Szép lett. Reggel lemész a garázsba, viszel le egy rádiót, hogy ne unatkozz, és estig elücsörögsz rajta. Ha nem fáj semmid, akkor kényelmes.
Várom még hogy kicsit melegedjen az idő, kb 11 órás indulásra gondoltam.
Fogalmam sincs hogy merre mennék, csak ilyen környékbeli 100-200 km-re, semmi extra. Igaz a héten is voltam a Pilisben, de egyenlőre még nem unom, úgyhogy felőlem az is mehet, de ha valaki vevő a dologra akkor várok más ötletet is.
5,5 fok van városban
városon kívül gondolom ennyi se
mondjuk te biztos tisztába vagy ezzel
dehát aki hóban is motorozik, annak ez nem kihívás
Mi erre megyünk: link elvileg Zoli is jön és talán még páran csatlakoznak.
Mikor?Ès hol?
Holnap valaki ha akar egy "szezonzáró gurulást" Pest környékén én benne lennék. Én mindenképp megyek, csak jó lenne társasággal.
hahh..............papírkutyák.
jól mondod
Csak jó is legyen, bár ez csak hosszabb távon derül ki amire az idén már nem sok esélyt látok.
Szép lett!