Mert hideg van és, hogy vén korodba ne légy reumás. Na meg, mert nem nagy élmény hidegben motorozni. Tudom most jönnek majd a kemény gyerekek, akik 1 napra se teszik le a gépet, de az csak a saját szemében igazi motoros.
"A csend, melyben felidézzük hangod,
Elmondja, hogy semmi sem csillapíthatja égető hiányod.
Közös álmunk véget ért,
Nélküled kell harcolnunk a holnapért!"
Megtört szívvel tudatom a blog olvasóival, motoros társakkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy lányaim szeretett édesapja, férjem Stier Norbert a Mocisblog megálmodója és szerkesztője életének 39. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára 2014. október 28-án kedden 14.30 órai szentmise után, 15.00 órakor kísérjük a csanakfalusi (Hegyalja úti) temetőben. Köszönetemet fejezem ki a gyászoló család nevében, mindazoknak akik utolsó útjára elkísérik és mérhetetlen fájdalmunkban osztozkodnak.
Fz6n 2005-ös 13ekm-et futott alkatrészei eladók,lámpa és lámpadíszek is,csak fotózva nincs.egyben nem eladó,blokk hivatalosan beépíthető.érdeklődni 70 3179083
Sziasztok! A kamera dologhoz szólnék hozzá az egyik ismerősöm rendelt a foxoffer-ről egy sj 4000 kamerát megjött minden rendben bekapcsolja és kb 5 perc működés után meghalt ekkor derült ki hogy hamisitványt kapott, de végül garanciában kicserélték egy eredetire mostmár használja :) Én gondolkodtam rajta de inkább vettem egy Gopro hd hero-t 37000ft minden tartozékkal 4 tappancsal hibátlan állapotban a képminőség meg hihetetlen jó.
Es mar oreg vagyok.
Minek eltenni?
Én ezévben 2x ha megmostan.
Harmadik még nincs tervben sem.
megyek lemosom a paripát
Motoron történt?
Nagyon sajnálom!
Elmondja, hogy semmi sem csillapíthatja égető hiányod.
Közös álmunk véget ért,
Nélküled kell harcolnunk a holnapért!"
Megtört szívvel tudatom a blog olvasóival, motoros társakkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy lányaim szeretett édesapja, férjem Stier Norbert a Mocisblog megálmodója és szerkesztője életének 39. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára 2014. október 28-án kedden 14.30 órai szentmise után, 15.00 órakor kísérjük a csanakfalusi (Hegyalja úti) temetőben. Köszönetemet fejezem ki a gyászoló család nevében, mindazoknak akik utolsó útjára elkísérik és mérhetetlen fájdalmunkban osztozkodnak.
Stierné Tóth Antónia