Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na elkészült az én ülésem is!
En nem vok igazi motoros csak kapaszkodok a kormanyba.
Es mar oreg vagyok.
Mert hideg van és, hogy vén korodba ne légy reumás. Na meg, mert nem nagy élmény hidegben motorozni. Tudom most jönnek majd a kemény gyerekek, akik 1 napra se teszik le a gépet, de az csak a saját szemében igazi motoros.
Meg megyek vele.
Minek eltenni?
Ne légy lusta vazzeg. Lemosva rakd el a motort télire.
Sokszor olvastam én is a blogbejegyzéseit. Őszinte részvétem! :(
Ha csak kevésszer mosod nagy szám az.
Én ezévben 2x ha megmostan.
Harmadik még nincs tervben sem.
pedig nem csipem a csopperosokat
Azt hittem csak a csopperesek tartanak számon ilyet.
azt hiszem itt a szezon vége
megyek lemosom a paripát
Részvétem a hozzátartozóknak.
Basszus. Éppen egy-két napja nézegettem a mocisblogot valami jó kis osztrák úticélt keresgélve... jó embert vesztettünk el.
Részvétem,így ismeretlenül is.
Őszinte részvétem :(
Részvétem!

Motoron történt?
őszinte részvétem ! hiányozni fog !
Őszinte részvétem......
Őszinte részvétem, az egész családnak.
Alias Norci75.
Nagyon sajnálom!
Ezt szomorúan olvasom.részvétem
"A csend, melyben felidézzük hangod,
Elmondja, hogy semmi sem csillapíthatja égető hiányod.
Közös álmunk véget ért,
Nélküled kell harcolnunk a holnapért!"

Megtört szívvel tudatom a blog olvasóival, motoros társakkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy lányaim szeretett édesapja, férjem Stier Norbert a Mocisblog megálmodója és szerkesztője életének 39. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára 2014. október 28-án kedden 14.30 órai szentmise után, 15.00 órakor kísérjük a csanakfalusi (Hegyalja úti) temetőben. Köszönetemet fejezem ki a gyászoló család nevében, mindazoknak akik utolsó útjára elkísérik és mérhetetlen fájdalmunkban osztozkodnak.

Stierné Tóth Antónia

Fz6n 2005-ös 13ekm-et futott alkatrészei eladók,lámpa és lámpadíszek is,csak fotózva nincs.egyben nem eladó,blokk hivatalosan beépíthető.érdeklődni 70 3179083
köszönöm ,megfontolandó
A plexi tetején a légterelő külön mennyi lenne?
Sziasztok! A kamera dologhoz szólnék hozzá az egyik ismerősöm rendelt a foxoffer-ről egy sj 4000 kamerát megjött minden rendben bekapcsolja és kb 5 perc működés után meghalt ekkor derült ki hogy hamisitványt kapott, de végül garanciában kicserélték egy eredetire mostmár használja :) Én gondolkodtam rajta de inkább vettem egy Gopro hd hero-t 37000ft minden tartozékkal 4 tappancsal hibátlan állapotban a képminőség meg hihetetlen jó.