Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gopro vs SJ4000 link
Érdekes kérdés, tekintve, hogy az SJ is egy "másolat", csak éppen elég jól sikerült. Írd be, hogy SJ4000 real vs. fake, és találsz pár oldalt.
EZ az egyik ilyen.
Igy keprol sehogy.

De ajjon meg a gyaszmenet.

A kinai gopro utanzatanak nehomma legyen utanzata.

Olcsobban nem tudjak az sj4000 et gyartani csak sj4000 gyarban.
erre nem figyeltem,hogy licites de furcsa volt az ár ,ezért kérdeztem meg,
nálunk 32 ezertől indul az ára ahogy nézegettem-azt,hogy nem eredeti SJ4000 csak másolat,azt hogyan lehet kiszűrni?...és mi a különbség tudásban köztük?
Tényleg. Igazad van. Hozzá vagyok szokva a free-shippinges-azonnal megvásárolható termékekhez.
Vegyétek figyelembe, hogy licites!
Lehet, hogy csak a kiegészítők kerülnek ennyibe hozzá, mert a kamera nem szerepel a doboz tartalma között. Más helyeken is 100 dollár környékén van. vagy ez egy SJ4000 másolat? mert ott van pár kép összehasonlítás.Nem egyértelmű. De túl olcsó.
szerintem cakk-pakk ennyi
ebay mágusok segítségét kérném ,ez az SJ4000 amit belinkeltem tokkal-vonóval kerül ennyibe ? vagyis nem csak a kamera,vagy csak a tok ? (azt látom a szállítás 1000FT.)
Sziasztok!
FZ6S S2 (2008) ABS-eshez nem tud valaki a neten szervízkönyvet?
Az ABS-miatt van valami bonyolultabb dolog az első fékbetét cserénél?
érdekes ez a fékbetét csere...
nekem 45e km nél még minimum 50%os volt
Azt simán lehet.
Már van szihológusom.
Azutan, hogy Nemeth csillagokat nezett egy masik sraccal (nem irom le a nevet, ne keverjem bele) es a kepet feltoltottek ide a Forumra, azota sok minden belefer. Egyszer akar motorozunk is egyutt.
A szappan-maniaddal meg keresd fel Freud-ot. :D
Azé nem hajolok le a szappané.
Sajnálom, félreismertelek. Leszünk barátok?

Zoli nem mond ilyet.
Akkor is cserél fékbetétet ha nem indokolt..
KB 3 mili simán van az előző EBC HH-mban de nagy túra előtt vettem egy új készletet.
Itthon elszüttyögök míg van barázda de digóban nem vennék betétet ha lehet.Így cseréltem.Gondolom az EBC-s ember nem küldi ki utánam.
Az egyik srác viszont elfelejtette.Kajtattunk is a willachi lajoban saito betétért.
Simán elraktam zacsiban a használtat és ha elkopott az új cserélek a régire.
És a gumit is 1,6 mm körül dobom le.
Mindjárt jön Zoli azzal a tanácsával, hogy ő még elhasználta volna a gyári fékbetétről azt a maradék 0,3 mm-t és akkor most nem lenne ilyen bajod az újjal.
Keményebb fékezésnél nem hallom, de mikor mondjuk tolom és sok aprót fékezek (mert szándékosan elő akarom idézni) kocog, vagy mikor a behajtón gyorsabban tolom és rámegy a bukkanóra, akkor is.
Viszont fékhatásnál eddig még nem jött elő, hogy gondja lenne, bár idén még nem is kellett vészfékezzek, hallelujja.
en is most csereltem elol fekbetetet, es nekem is mintha kotyogna amikor fekezek, de mitol? elvileg meg kellene feszuljon elore fekezesnel nem?
Picikét lötyögnie kéne hogy legyen hely a mozgásra.Utálnám ha beragadna a fékportól.Legalábbis az összes amit eddig betettem fékbe.
Azé keresztbe sem állhat szóval kényes kérdés ez kérem.
Akarsz róla beszélni?
Az életem összeomlóban van és még jön ez is! Mit vétettem?!

Jólvanakkor. A gyári nem csinálta, ez meg kocog/lötyög, de a szerelőm is azt mondta, hogy az utángyártottak csinálhatnak ilyet.

Téged vagy a betétet frusztrál?
Amúgy az első rész némileg természetes bizonyos mértékig az utóbbi nem.
Szal lehet jógázni kéne..........vagy pilates...........esetleg gyógytea.
Hali nekem van 4db Brenta, új organikus betétem. Ha érdekel: 5000ft
Nekem az EBC HH-m lötyög és frusztrál. Ez természetes?