Ha mész elő vagy utószezonban indulj.Jellemzően húsvét jó dolog mert fél óra is eltelik hogy autóval találkozol.Senj-Zadar nagyon kellemes ritmusú jól motorozható szakasz.
Ha csak a leggyorsabb lejutás a cél akkor a vegyes Karlovacig pálya utána át a hegyeken és senjnél esel le a tengerparton.
Szállás olcsó,a kaja jó és lehet csapatni.
Idén nem jutottam el de jövőre fogok.
Tavaly csavarunk egyet és boszián át keverünk le Karlobagnál.Az egész nagyon jó volt.Amikor 4-edszer mentünk át ugyanazon a vasúton mert annyira kanyargós az jó tud lenni és karlobagnál leereszkedni a szerpentinen sem rossz csak hosszú.
Kiváncsiak voltunk sibenikre de zadar után annyira uncsi volt hogy nem értünk el oda féltávnál visszafordultunk és loholás az eső előtt a szálláshoz.
Szerintem a horvátia kihagyhatatlan ha meg nem voltál.
De nyaralószezonban nagyongáz motorral.
több variáció is volt..
Karlovacnál mentünk le a pályáról és Senj ben aludtunk,másnap
Karlobagnál átmentünk a Pag szigetre, onnan zadar, vissza Karlobagig, ott fel a 25 ös úton a kanyargós részig,majd vissza Senj fele....
De volt hogy lentebb mentünk Makarskáig, ott voltunk 1760méteren
Nekem olyan utak hiányoznak, amikre akkor is elmehetek, ha gondolok egyet ebéd után és kedvem szottyan motorozni, de 800km-t már szervezni kell. Sajnos semmi érdekes nincs így a közelben.
Ezekkel a műmájerekkel csak a baj van. A minap reméltem egy kis akciót, mert megláttam az úton egy "tuningautót". Mi lett a vége? Ahogy mögé értem, intett, hogy menjek ÉS elkezdett lassítani, felvillant a féklámpája. Sparco matricától aszittem' annyival legalább gyorsabb lett, hogy 2,5 másodpercig kergessük egymást.
Igénytelen csávó, legalább egyformát vett volna. :D Én egyébként megvenném, kibelezném, elvágnám félbe és tádáá, van egy sportkipu! Mivel üres és rövid, hangos. Tádáá.
Sziasztok!
Van nekem is egy FZ6-osom immár két éve. 2005-ös évjárat kb. 24ezer km-rel. Ma hazafelé jövet egyenletes tempónál elkezdett finoman rángatni, mintha időnként nem kapna üzemanyagot. Aztán amikor egy körforgalomhoz értem, váltottam visszafelé le is állt. Indítózásra sem indult el csak ha gázt adtam és tartottam is, szóval mintha megszűnt volna az alapjárat. Ezt még eljátszotta a kapu előtt is, azonnal leállt amikor nem húztam a gázt. A garázsba beérve áramtalanítottam majd újra beindítottam és mintha semmi sem történt volna.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Mi lehet a gond?
Üdv,
Zoli
Ha csak a leggyorsabb lejutás a cél akkor a vegyes Karlovacig pálya utána át a hegyeken és senjnél esel le a tengerparton.
Szállás olcsó,a kaja jó és lehet csapatni.
Idén nem jutottam el de jövőre fogok.
Tavaly csavarunk egyet és boszián át keverünk le Karlobagnál.Az egész nagyon jó volt.Amikor 4-edszer mentünk át ugyanazon a vasúton mert annyira kanyargós az jó tud lenni és karlobagnál leereszkedni a szerpentinen sem rossz csak hosszú.
Kiváncsiak voltunk sibenikre de zadar után annyira uncsi volt hogy nem értünk el oda féltávnál visszafordultunk és loholás az eső előtt a szálláshoz.
Szerintem a horvátia kihagyhatatlan ha meg nem voltál.
De nyaralószezonban nagyongáz motorral.