Az utolsó mondatodat pedig nem tudtam mire vélni. Ahhoz képest, hogy sok könyvet olvastál, nyelvtani trükköket nem lestél el.
Mindig meg akartam kérdezni, hogy mikor pontozást használsz, addig nyomod a szerencsétlen billentyűt, míg kedved tartja, vagy számolod és mindegyik hosszúság mást jelent?
Remélem még holnap jó idő lesz, akarok brummogtatni a kamerába.
Egyik ismerősöm azon az állásponton van, hogy csak fémdobozos fékfolyadékot vesz, mert a műanyag palack hatással van az anyagszerkezetére, pláne, ha sokáig a polcon áll vásárlás előtt. True?
Én mikor cseréltem elől-hátul az fz1be 5-6-7dl fogyott. Pontosan nem tudom megmondani, mert elkérte egyik haverom a maradékot. Helyedbe vennék 1litert, az 5.1es is max 1500ft.
Az enyém 2002-évjaratú. Talán stimmel?Nincs benne E betű, de én csináltattam egy hangfogó furulyát szerintem belefér a 95 decibelbe.
Lefotózom és küldöm.
Igen; kicsi - drága - és még csúnya is, nem jó kombó. Nézz szét a piacon, lehet van más formájú, ami magasabbra dobja a szelet, pl. bubis. Vagy, vegyél kisebbet, akkor pedig a mellkasodra megy, amivel még mindig könnyebb felfogni, mint nyakkal-fejjel.
Itt a motorom példája: kép, a jobb oldali kisebb, de mivel púpos, szinte 1-2 centi kivételével, de ugyanoda tereli a szelet. Persze szélességében kevesebbet véd, de magasságra közel azonosak.
Na én is voltam Csömörön Horinál, megnézetni a gépet. Nincs semmi baja, vszínű én paráztam túl a dolgot, és mindig sikerült nyomvájúba nagyot fékeznem. Tetszett neki, azt mondta ritka szép Jövőre majd megyek hozzá kötelezőre, úgyh köszi a tippet
Viszont a szélvédelemmel még mindig nem tudok mit kezdeni, azaz egyre jobban zavar a motoron, hogy hiába van rajta a 47cm-es magas Givi plexi, a szél pont telibe kapja a fejemet nyaktól felfelé. Szerintetek érdemes lenne kipróbálni azt a kis toldatot amit hozzá lehet passzintani? Árban nem olcsó mert ahogy nézegettem 30 körül van az kis szar...
Az utolsó mondatodat pedig nem tudtam mire vélni. Ahhoz képest, hogy sok könyvet olvastál, nyelvtani trükköket nem lestél el.
Mindig meg akartam kérdezni, hogy mikor pontozást használsz, addig nyomod a szerencsétlen billentyűt, míg kedved tartja, vagy számolod és mindegyik hosszúság mást jelent?
Remélem még holnap jó idő lesz, akarok brummogtatni a kamerába.