A múltkor írtad, hogy törött is lehet, már akkor is írtam hogy nekem van FZ6S-re való, de törött a fejidom is meg a lámpa is. Szerintem javítható mindkettő.
Mindkettő elég csúnya. Én amúgy sem csipázom azokat a motorokat, amelyikből ilyen kicsi cső konyul kifele. Ennek a motornak a vékony dob sem áll jól, pláne nem hátravíve. Azt mondom, még az Akrám is lehetne vastagabb kicsit.
Ebből kettő nagyon csinos lenne. Persze dupla olyan drága is...
Még mindig keresek FZ1 vagy FZ6 gyári lámpát a körülötte lévő fejidommal együtt!Bárkinek van kérem írjon esetleg az is elég hol tudom jó áron beszerezni!Előre is köszönöm!
Nem tudom nekem a 32.000km kamunak tűnik.
Vagy a kép torzít vagy a szemem de az első teló mintha görbe lenne....
Első gumit cseréli de a hátsót nem...szerintem innen kukásnak tűnik...
Mármint a gumi. Markolat tuti nem eredeti, nekem szilikonosnak látszik...
Telefon 1-2 keresztkérdés aztán lehet sokminden kiderülne róla....
Így képről nem lehet azért megmondani lehet csak ugy látszik....
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi motorral kapcsolatban: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Tudtok-e erről a példányról valamit, esetleg nézte-e már meg valaki? Ha a képek alapján van esetleg valamilyen észrevételetek azt is megköszönöm. Egy barátom kacérkodik a gondolattal, csak jó messze van tőlünk.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy autópályán este nagyon kevésnek tűnik az fz6s(04-es)tompított lámpa ereje.Ti is észrevettétek , vagy lehet nekem van elállítódva?Esetleg hol lehet állítani a magasságon?
Én meg még mindig nem találok olyan méretű telefon/gps tartót amibe beleférne a telefonom, és normális oldható (nem tépőzáras) rögzítése van (136x69mm a telóm)
Köszi. Nekem kicsit nagyobb van, de most azzal voltam kint Németbe, raktam bele egy nagyobb szivacsot, hogy ne lötyögjön a telefonom benne és jól teljesített.
Ebben van egy 5" Wayteq. Ha nem esik, akkor két kábelkötegelővel a hátuljához húzom hozzá csak, és akkor jobban látszik, nem csillog a kijelző. Ha esik akkor meg többnyire úgysem süt nagyon a nap...
Láthatóság autós GPS/táskával tapasztalatom szerint nehézkes.
Kézzel kell takarni hogy lássa az ember napsütésben.Nekem egy Bags-connection tatyóm van egy ősöreg wayteq gps-el.
A táska opálos lett és igen karcos (ez még rosszabbá teszi a láthatóságot) a GPS-nek meg kinyuvadt az USB portja ami szívás mert az akkuja már 5 éve szar.
Ez néha vicces de inkább fájdalmas.
Én speciel inkább keresek egy motoros vízálló GPS-t.
Aliexpressen találtam 30 rugó körül.
IGO-t eszik szal jól tudom használni.
Láthatósággal lesz problem mert nem éri el egy zümo szintjét de táskásnál jobb.
A tanktáska esetében erre én is gondoltam, a térképtartós motorozós korszak tapasztalatiból. Tehát ezt kizárhatom.
A másiknál is probléma lehet ha felteszek egy tanktáskát nem lehet majd látni. Ezért kérném a már GPS-t használókat írják le a tapasztalataikat, hogy a felesleges köröket ne fussam le.
A Tanktáskás GPS gyakorlatilag használhatatlan.
KB a mellkasod magasságában van vagy lejjebb.És egészen le kell nézni hogy lásd,de még akkoris takarni fogja a sisak.
Taláne egy headsettel megoldható hogy legalább halld.
A másik GPS táskát tudok adni egyet használtban.............vagyis KB 3x ha motoron volt.
Ő motorfüggő hogy elfér e a kormányodon.
Köszönöm, egyenlőre csak tájékozódok. Igazából először olyan gps tarós tanktáskába.gif" align="absmiddle">link vagy ilyen fajtára link gondoltam, természetesen használtban, elfogadható áron.
Ami neked van az is megfelelő lehet, mondj egy árat, és átgondolom, ha szabad kérdeznem mért adnád el?(ha privátban: ngabor77@citromailhu) Köszönöm
A múltkor írtad, hogy törött is lehet, már akkor is írtam hogy nekem van FZ6S-re való, de törött a fejidom is meg a lámpa is. Szerintem javítható mindkettő.
Ebből kettő nagyon csinos lenne. Persze dupla olyan drága is...
Vagy a kép torzít vagy a szemem de az első teló mintha görbe lenne....
Első gumit cseréli de a hátsót nem...szerintem innen kukásnak tűnik...
Mármint a gumi. Markolat tuti nem eredeti, nekem szilikonosnak látszik...
Telefon 1-2 keresztkérdés aztán lehet sokminden kiderülne róla....
Így képről nem lehet azért megmondani lehet csak ugy látszik....
Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi motorral kapcsolatban:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Tudtok-e erről a példányról valamit, esetleg nézte-e már meg valaki? Ha a képek alapján van esetleg valamilyen észrevételetek azt is megköszönöm. Egy barátom kacérkodik a gondolattal, csak jó messze van tőlünk.
http://www.ebay.com/itm/171117...
Ebben van egy 5" Wayteq. Ha nem esik, akkor két kábelkötegelővel a hátuljához húzom hozzá csak, és akkor jobban látszik, nem csillog a kijelző. Ha esik akkor meg többnyire úgysem süt nagyon a nap...
Ha nem valik be kocsiba meg jo lesz.
Kézzel kell takarni hogy lássa az ember napsütésben.Nekem egy Bags-connection tatyóm van egy ősöreg wayteq gps-el.
A táska opálos lett és igen karcos (ez még rosszabbá teszi a láthatóságot) a GPS-nek meg kinyuvadt az USB portja ami szívás mert az akkuja már 5 éve szar.
Ez néha vicces de inkább fájdalmas.
Én speciel inkább keresek egy motoros vízálló GPS-t.
Aliexpressen találtam 30 rugó körül.
IGO-t eszik szal jól tudom használni.
Láthatósággal lesz problem mert nem éri el egy zümo szintjét de táskásnál jobb.
A másiknál is probléma lehet ha felteszek egy tanktáskát nem lehet majd látni. Ezért kérném a már GPS-t használókat írják le a tapasztalataikat, hogy a felesleges köröket ne fussam le.
KB a mellkasod magasságában van vagy lejjebb.És egészen le kell nézni hogy lásd,de még akkoris takarni fogja a sisak.
Taláne egy headsettel megoldható hogy legalább halld.
A másik GPS táskát tudok adni egyet használtban.............vagyis KB 3x ha motoron volt.
Ő motorfüggő hogy elfér e a kormányodon.
Ami neked van az is megfelelő lehet, mondj egy árat, és átgondolom, ha szabad kérdeznem mért adnád el?(ha privátban: ngabor77@citromailhu) Köszönöm