Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs, de szerintem nem adja vissza a felvétel az eredeti hangot. Nem csalódnál benne, főleg dbkiller nélkül ! Ezt találtam http://youtu.be/5sKsNaKKQ_w
Üdv! Nincs valami hangfelvèteled a bódis dob hangjáról? Kìváncsi vagyok rá nagyon! Köszönöm! :)
még nem próbáltam az mt-t de nagyon tetszik. nagyok jó értékléseket kap. rossz nem lehet
Kis segítséget kérnék. Mindig problémát okoz kis kiegészítő vacak neve és így nehéz megtalálni, hol és mennyiért árulják.
Így vagyok most a hasidomot hátul felfogató rezgést elnyelő gumi gyűrűvel is. Kb úgy néz ki, mint egy kábel átvezető. Voltam pár boltban öltelük sincs.
Ti tudjátok ennek a nevét?
te is mt09 et veszel
Ez nem normális, jellemzően a kis lánckerék csapágya szokott ilyen hangot hallatni ha minden sebességben ugyanannál a sebességnél van ez a hang, ha csak adott sebességben akkor a váltó......viszont ilyen kevés km-nél ezt nehéz előidézni legfeljebb ha sokat mentek túlfeszített lánccal ami a Fazer-nél nem nehéz mert lazábbra kell hagyni mint a legtöbb motorét.....vagy nem ennyi a km, igaz akkor sem kéne búgnia...
motorra nincs nagyon vevő
mentél is az mt09el
Valakinek nincs megunt FZ1 ulespupja?
Sziasztok!
A mai napon regisztráltam az oldalon, de nyomban fel is tennék egy érdekes kérdést a nálam jobban hozzáértőknek.
FZ6-os bringám van, 15e km-rel. 75 és 85 km/h között motorfékezésnél vagy ugyanebben a sebességtartományban feljebb váltásnál olyan iszonyatos hajtóműhang csap fel, hogy azt csak a régi Ikarus buszok hangjához tudom hasonlítni.
Bevittem a Yamaha szervízbe, a szerelő srác ment vele egy kört, azt mondja, ez normális. Nemrég mentem egy sokkal régebbi szintén Fz6-ossal, 35e km-essel, na annak semmiféle ilyen beteg krákogós hangja nem volt.
Vajon mi lehet ez ?
Aki tud valamit erről, vagy tapasztalta már, kérem segítsen rajtam.
Köszönettel! Balázs
Lassacskán megválok a FAZER-től :/ tavasszal jönne a mt-09

akit érdekel:

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Eggyel...
Övén gyári, nekem elől egyel kisebb lánckerék van.
Hát ha mindkettőn gyári is az áttétel akkor cumi De ettől függetlenül jó gép csak hát beleuntam hogy 6000ig nem csinál semmit
Part 2.
Eladás előtt és eladáskor készült a kép. Utóbbi alkalmával olyan szerrel kezeltem, amit az autószalonok is használnak, szóval nem szilikonnal fújta be, de csúszós! Vásárló tartalékba vette, ezért maga is lekezelte volna, hogy az idő kevésbé fogjon rajta a garázsban pihenve.
Nem büszkélkedem vele.
Elküldtem neked is privát.
Ide is kirakhatnád, kíváncsi lennék én is.
Küldtem az emailedre!
2hete haverom kíváncsi volt, melyikünk gyorsul jobban 6.ban 2.5-3ezres fordulatról. Ő azt hitte az fz fog, neki k5 gixer 1000re van. Én gondoltam, hogy ő fog jobban gyorsulni, na de azt nem hogy ennyivel... Kellemetlen volt.
Minden formába Mivel nekem is volt fz1-em így szeretem mert jó gép :) csak nyomatékszegény
Csúszás után készültet, vagy amikor még makulátlan volt?
Hát ez olyan dolog hogy mindenkinek másra kell a gumi aszerint választja ki a megfelelőt Sport túra gumival se lőhetsz mellé pl egy michelin pilot road 4-el de ha sportosabb kategóriába nyomnád és néha pályán is akkor pilot power 2ct vagy dunlop soprtsmart2. Te döntesz mire használod :) Azért pár fotót megnéznék a gépről
Mindenképpen. Mit javasolsz?