Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor marad az eredeti műszer, a csicsázás árát meg elmotorozom !
Hmmm!Ez a koso sem rossz!Kicsit borsos az ára!
Ja , Fz6-ra való
Üdv!
Érdekel valakit gyári helyére felrakható rendszámtartó?
Olcsóbb ha felszórsz egy Koso Rx1-et.

Bár felesleges pénzköltés.
Venni kéne egy R6-ot ahhoz alapáron jár.
ha meguntad a gyárit,valamennyire ez is segíthet,bár nem egy R6
link
Azért gondoltam én is!
Nem tudom rá lehet e vhogy mókolni az R6-os műszeregységét az FZ6-ra, de ha sikerülne, mocsoku odabaxósan mutatna!
Mondjuk én még egy S2 műszercsoportnak is örülnék!
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:Az r6 müszerfala müködhet fz6-on?
Kompatibilis lenne?
Szia!

Én nyár óta vadászok alkatrészeket. A kormány gyáriban sem vészes árban van, ha jól emlékszem 18-20 körül. Egyébként e-bay, olx, sportmotor. Én is innen mazsoláztam.
Peti akkor tegnap Te el sem fáradtál remélhetőleg még sok hasonlóan szép idős hétvége lesz!
én ma is mentem egy kicsit(Esztergom, Visegrád)
beszarás milyen idő volt
Szia! Igen átnéztem elvileg minden jó. Ma is mentem kb 400kmtés menet közben csak akkor produkálta amikor fent volt a GPS, amikor nincs a tartojába(AGPS tartó csak az akksira van kötve egy +és egy - az aksira,azt a bekötéstneméncsináltam így vettem)akkor csak beinditásnál egy kicsit felvillen de valamikor azt sem,tehát akkor jó . Azmég kérdéses lehet én úgy kötöttem kétszeműre hogy a reléhez az aksiról hoztam a + t egy 20a biztositékkal és a relébe csak a FEKETE-SÁRGA és a FEKETE vezeték kötöttem és még a 3 pólust az izzónak.Lehet baj hogy a FEKETE-ZÖLDET nem kötöttem be, valamint hogy a relének a + az akksiról és a GPS töltője is az akksiról veszi a + at, valami generálodik a GPS tőltés miatt.. Nem értem...
Igen. Jól döntöttem, bár a Fazerem is szerettem. Ez viszont más világ!
Remélem igazad lesz, látom Te már váltottál.
Nem fogod megbánni. hajrá!
Szia!

Maga az izzó egyébként működik? Ha igen, nem halvány a fénye? Járó motornál is pislákol a visszajelző? A kétszeműsítés után jó volt, és egyszer csak elromlott?

Az elmondásodból ítélve valószínű, hogy valahol sérült a vezeték vagy sérült/félig lecsúszott valamelyik csatlakozó, ami a távolsági izzót ellátja árammal. Éppen, hogy érintkezik, esetleg valahol "szivárog". A többi fogyasztó (indító/GPS) az áramfogyasztással befolyásolhatja a dolgot, de az alapprobléma nem azokkal lesz.

Első körben a "kétszeműsítéssel" kapcsolatos áramkört kellene megvizsgálni. Nincs összekeverve a távolsági/tompított testje? Ha kiveszed az izzót, rendesen működik a visszajelző? (távolsági kapcsolóra ki/be). Ha ezek nem vezetnek eredményre, állítsd vissza az eredeti állapotot. Ha így jó, akkor lehet elölről kezdeni a mutatványt.

Ha eredeti állapotban sem jó, akkor megnézném: biztosíték, izzó, vezetékek, csatlakozók (a tompított kört is nézd végig).
Igyekszem hasonló méretűt választani hogy ne kelljen mindent cserélni! köszi
Jól tudod 22-es. Végül is felrakható barmién akár MZ kormány is csak a kapcsolók alatti két furatot kell kialakítani.
Magasabb kormánynál fent áll a lehetőség, hogy fékcsövet, kábeleket, bovdeneket, hosszabbra kell cserélni.
Ha jól tudom 22-es a kormány!Esetleg más tipusét is fel lehet rakni!Vagy rosszul gondolom?
mondjuk kormányból hibátlan használtat nehéz lesz találni, mert aki esik, annak tuti görbül....
lsl t lehet kapni 13-14e ft ért
Még nincs meg, de már ott duruzsol a fejemben...... Ducati Monster S4R-t szeretnék, 2005 körüli évjáratban a nagy "klasszikus" Testastretta-t.

Tudom, tudom....meg fogom bánni, igazán túrára és napi használatra sem ideális, de akkor is kell egy. Évek óta szeretnék birtokolni egy Monstert, most eldöntöttem, hogy eljött az idő, nem várok tovább, kell nekem egy. Remélem összejön!
Kösz!Nézegetem de egyenlőre semmit nem találtam hozzá
Szerencsére tavaszig van még idő!
Bp-Ricsi bontó
Baja-Sugo motor
de ha a sportmotoron megnézed az apró/alkatrészeket, akkor páran szoktak bontani fz6 ot, érdemes megnézni azt is
Üdv Urak!Tegnap sikerült csusszannom egyet szerencsére megúsztam egy pár zúzódással! Egy pár dolog cserés lesz pl:első sárvédő,kormány!Kérdés az lenne van valakinek valami tuti forrása ahonnan be lehetne szerezni a kérdéses darabokat?Olyan véleményére lennék kíváncsi aki volt már hasonló helyzetben és otthon van az alkatrészbeszerzés terén!Köszi előre is!