Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első kettő csavart kicsavarod, a hátsót fellazítod, így a tankot fel lehet emelni, de akkor ki kell támasztani valamivel, amíg a légszűrő fedelével molyolsz.
Egyszerűbb levenni, s akkor nincs útban, két csati, meg két szuszogó cső van rajta, és lejön.
Csak 400 plusz hozzám képest.
Semmiség.
Őőőőő, ugyan még nem cseréltem, de nem elég a kormánynál a két csavart kicsavarni, és felhajtani mint egy motorháztetőt?
Sziasztok! Hogyan lehet leszerelni az fz6s tankját? A 4 csavart látom csak nem tudom hogy mennyire engedik a csövek, kábelek.A levegöszüröt szeretném kicserélni, de nem tudom annyira el lehet e húzni ?
Pénteken Kárpátok szerpentinjei lesznek, az Alpok messze van. De éppen nem tudtam kikerülni a debreceni motorozást, mert a Yamaha szerviz ritkán van a szerpentinek mellett. .-)
Elso az hogy ruhellem a nagyvarosi es kornyeki motorozast.
Sokkal nagyobb az idiotak elofordulasa.
Masodik hogy ha kell erre figyelek es ugy valasztom a sebesseget megha mehetnek is.
Masodik hogy ha lehet a magyar forgalmat se szeretem igy inkabb kulfold.
Ha megsem akkor is sebessrg megvalasztad.
Es igy hal istennek relativ kevesen jonnek ki elem.
Szal irany az alpok szerpentinjei.
Igazad van, de akkor is. Közben meg csütörtökön csak míg kiértem Debrecenből hárman fordultak ki elém...
Mit idegeled magad.Ha nem ez akkor a férfivé operált dundika is lehetne hír.
Nagyon rápörögtem, mondjuk úgy, hogy: nekem is kiakasztotta az órát

http://www.rtlklub.hu/hirek/be...

Inkább nem minősítem a hírszerkesztőket, inkább egyik motoros társamat idézzem: "Ezekért kár volt letolni az apjuknak a gatyáját."
Szia én 2,5 fújnék előre és hátra is.....
Aztán ha nagyon kilapulna max hátra 2,7
Sziasztok!
Megyunk turazni, es megkerdeznem, hogy 3 doboz, tanktaska es 2 szemelyhez mennyire fujjam fel a kerekeket.....mi a tapasztalat?
Koszonom
Köszi, holnap azt is megnézem.
Szia! A tank alatt a jeladó csatlakozójánál a zöld vezetéket ellenőrizd, hogy ki van-e dörzsölődve, letestel-e.
azt nem lehet rámondani,hogy bármilyen motoron stílusos de néhányon eltudom képzelni
Bejott.
Kicsit fura forma de jo.
sorry ! próbálom újra link
Miabanat ez?nem jon be a link.
a lényeg lemaradt ,az ára -csak azt nem veszem ki belőle ,hogy a teljes szettre vonatkozik-e link
Van tucsok?
ja ,én meg tücsköt vettem észre ott az autók előtt
azt mondjuk nem vágom,de a bal alsó kép alapján azt gondolom,hogy kettőt oldaltáskaként lehet használni
Hatarozottan jo mely meg a minta azon a pr2 n.
Tök jó. Ha nem lenne tankbőröm, tutira beneveznék egyre
tanktáska-nem a megszokott link
Emelek eggyel!