Akkor majd műszakira visszateszem a gyári indexbúrákat. Azt hiszem az nem lett karcos vagy ha igen csak az alja és lehet, hogy emiatt az E betű sem látszik benne.
A ledesbe szinte mindben van E, csak a normál utólagosban nincs. :) Neked a led-es indexek mindkét irányba rendesen villognak? Nekem van bennük ellenállás és balra mégis gyorsabban pislog. Úgy lerúgnám róla :D
Volt már negatív tapasztalatom ilyesmivel. Nekem a gyári indexeket is megnézték műszakin az előző mocimnál, hogy van-e benne E betű. Ha itthon közúton nem is nézik attól még szigorúbb helyeken (Németország, Ausztria) simán kivehetnek a sorból egy aprócska "rutin" vizsgálatra és ha ott megnézi lehet, hogy addig tartott a "túra".
Nem tudom a gyári indexben van-e E betű, megnézem de nem rémlik. Gondolod, hogy elkezdik nézegetni egy közúti ellenőrzésnél az E betűt az összes alkatrészen? Nem gondolnám, de ki tudja EZEK mindenre képesek!
Nekem sajnos led-es szarok vannak fent és gyárira akarom visszaalakítani.(persze az eredeti nincs meg...) Én is nézegetem ezeket és hasonlókat. Engem az tart vissza, hogy nincs bennük E betű, külföldi motorozásnál lehet belőle gond, sőt még lehet műszakinál is belekötnek.
Nem tudom a gyári indexben van-e E betű, megnézem de nem rémlik. Gondolod, hogy elkezdik nézegetni egy közúti ellenőrzésnél az E betűt az összes alkatrészen? Nem gondolnám, de ki tudja EZEK mindenre képesek!
Nekem sajnos led-es szarok vannak fent és gyárira akarom visszaalakítani.(persze az eredeti nincs meg...) Én is nézegetem ezeket és hasonlókat. Engem az tart vissza, hogy nincs bennük E betű, külföldi motorozásnál lehet belőle gond, sőt még lehet műszakinál is belekötnek.
Felraktam a 100$-os féktárcsákat, új EBC HH-val. Kíváncsi vagyok...
Lehet eladom a gyáriakat ha ez beválik.
27-én kimehetnénk a hungaroringre.
A helyzetjelző projekten Én már túl vagyok (szuper lett) .
A hátsó lámpa viszont engem is érdekel , majd írd meg mire jutottál.
Helyzetjelző
Hátsó lápa égő
Fehér indexeket Én innen vettem. Nem egy örökkévalóságnak gyártott darabok és a csatlakozót is át kell kötni, de az ára verhetetlen és teszi a dolgát, sőt jól is néz ki.
http://www.ebay.com/itm/321297...
Innen vettem az ötletet: http://mocisblog.blogspot.hu/s...