Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki inkább a farokidomot meg a felnit?
Tudod ki torolgeti azt a zsiros szart?
Szia. 62899-es hozzászólásban kaptál választ.
Nem. Elhiszem, hogy ott van a farokidomon, szar ügy. Azt mondom, hogy nem feltétlenül a márkás láncspray fog jobban rajtamaradni. Én szökőévente takarítom a motort, mégis csak minimális olajcseppek szoktak a farokidomon és a felnin lenni... Indulás előtt rendesen le kell törölni a felesleget, akkor nem fogja szanaszét verni. Ennyi a nagy titok.
A legtöbbre felmegy. Ha valami extrémet akarsz, mint mondjuk egy MV Augsta replica, akkor nem biztos.
Majd ha cserelni kell a szijat........nyeldekelsz.
Hali!

Egy kis segítség kellene, 2006, FZ6, jelenleg gyári kipufogó van rajta. Idővel szeretnék vmi dobot rá, viszont a doboz sem ártana, csak olyat hallottam, hogy a sportdobokhoz nem lehet felrakni az oldaldoboz tartókonzolját. Ez tényleg így van?

Már ha belerondíthatok a láncspray témába.... :D
Én adnám a láncos fézert egy szíjjasért.
Mindkeetto szar.
A kardan nehez,bonyolult es kemenynek konnyen bekrepal a szij legalabb konnyu......a lanc meg meg olcso is.
Ez a tipikus melyik ujjamba harapjak eset.

Esetleg a 6 os busz eselyes?
Kardán lesz a megoldás! Vagy szíj!
azzal ugyan annyi baj van....
Lancolajzo a megoldas.
Nem tudom, de most azt akarod mondani, hogy számunkra csak placebo, hogy csúnya foltokat hagy a farokidomon, felnin és a rendszám hátulján is a felcsapódó spré? Én próbáltam négyet, nem voltam elégedett. Az ötöd kiváló volt, ezt meg kellett találni és immár többé nem lesz kérdés számomra, hogy milyet vegyek. De én csak egy vagyok a sok közül, akiket zavar a mocskos felni.
Én nem értem ezt a nagy láncspray-mizériát. A legolcsóbb gépészeti boltból való láncspray-t használom egy ideje. 500 ml volt vagy egy ezres. Hazaérek, áttörlöm, ráfújom a meleg láncra, másnap reggel áttörlöm, megyek. Nem verődik. Túl van ez (is) misztifikálva, de nagyon.
A yamalube is mocskosul tapad, de azért összepöttyözi a farokidomot. Viszont 3000 felett volt a 300ml-es.
Elfelejtettem írni, hogy Valvoline.
Én neten vettem. Ha jól emléksze mitt.
http://www.olajwebshop.hu/term...

Tegnap fújtam újra. Tényleg mint a ragacs :)
(Szerencsére tévedtem, koránt sincs 45e az FZ6-os Yuasa.)
Bár megjegyzem, fogtam egymás mellett "igazi" Yuasat és TopLite Yuasat, és a matricán kívül semmi különbség nem volt, olyannyira, hogy még a savas flakon fröccsöntése is ugyanott volt ferde...
Ennél van olcsóbban is pl. már lángnál is olcsóbb alaphangon mint ezek. Most néztem az árakat
A TopLite Yuasa licensz, állítólag gyengébb minőségű. Szerintem nagyon nem lőhetsz mellé. MotoBatt sem egy rossz alternatíva.
Csak a fénykép ugyanaz mert a toplite az a taiwani gyártmány, de az nem is úgy néz ki mint a képen....
Azért szeretném még délig lerendelni, hogy mondjuk holnapra itt legyen ha itthonról rendelem.

Most ezt a kettőt nézegetem, csak nem tudom a másodiknál eldönteni, hogy végül is ugyanazt hirdetik vagy sem...

http://akkubolt.addel.hu/35345...

http://motodrom.hu/spd/2
95-642...
A 8.500,-Ft-os eBay-es és a 45.000,-Ft-os gyári Yuasa között még vannak variációk. Szerintem hosszútávon a Yuasa kifizetődő, ha nem sajnálsz egyszerre kiadni érte annyit és feltéve, hogy a utángyártottan ugyanolyan jók, mint amiket a gyárban beleraknak.
Persze, hiszen rá van írva, hogy "Egy márka, amiben bízhatsz!".
A Yuasa szót csak a kereső miatt írták bele. Egyébiránt, nem tudom, te hogy vagy vele, de ha nekem kell akksi, mert motorozni akarok, akkor már aznap elmegyek érte, nem várnék még ~10 másikat. Plusz, ha kicsit is érdekel a garancia, akkor szintén rossz helyen nézelődsz.