Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.gearingcommander.co...
itt meg tudod nézni pontosan
kb 114 el mehet most, átlagba 5-10km/h megy lassabban ,
fogyasztásom nem nagyon nőtt meg
Szia!
Tudnale segiteni nekem abban, hogy ha 5000nel 123at ment akkor most mennyit mehet az elol -1 foggal.
Kinek mi a tapasztalata, mennyivel eszik tobbet(5.5ot evett)Nem tudtam meg kiprobalni hosszuba...
Koszi!
ez az idó.....
3x kezdtem bele a motortakarításba de mára ennyi... hol esik hol nem
Tuti jó ez az erdélyi .............ha hozzáadom a tervezett horvátost akkor meglesz a szokásos évi 8e-rem.

És alig ülök motoron.Bár most ingázom vele...............de lehet vizibiciklivel jobban járnék.
Ha nem tesznek keresztbe akkor lesz augusztus végén egy erdélyi túra.

Ide:
http://www.szekelyfoldiinfo.ro...

Ez 'csak' 500 vagy 700km innen, (még nem dőlt el merre megyünk) illetve még ott is szétnézünk a környéken, szóval meglesz a 2-2,5ezer km, ha minden jól megy. De a rendszeres motorozás sajnos almás.
A Suzuki SV topicban épp ez az aktuális téma.
Tudom hogy erről is volt már szó, de szükségem lenne egy viszonylag olcsó, de nem egy nyár alatt szétszakadó motortakaró ponyvára. Valaki tud ajánlani valamit?
2 hétig sátraztunk a hegyek között, elvileg kempingnek nevezett helyeken. Nagyon kulturált volt, viszont a vadon közepe. Reggelre kaptunk friss medveszart is a sátor mellé, szóval izgi volt
10 nap 4750 Km..............egy évben egyszer le lehet szervezni hogy hagyanak békén..............Mivel most annyira leszálkásítottam alkalamzott ügyileg a céget hogy én kulizok mindennel nem sok időm van.
De ez belefért.
Erdélyi kecske nemjó'?
Nos nem vagyunk egyformák. Lehet reménykedett...

Én is megvettem néhány nap híján egy éve az Fz6-ot, aztán februárban elhunyt édesapám, és rám marad két családi (anyámé, nagyanyámé) ház minden férfit igénylő munkája. Persze kert, állatok ilyesmik is, nem csak fűnyírás. És mivel nem ott élek, meg délután 5kor, munka után, már nem sok mindenre megyek, ezért ritka a szabad hétvégém.

Aztán amikor megszervezek egy hétvégét a barátokkal a Márta Kempingbe, aki innen jön keletről nyilván lerobban autóval előző nap, és így én is mehetek motor helyett kocsival. Vagy mint most hétvégén elcsaklizom az egyik barátném kulcsosházát Tokaj hegyalján, Golop-on. A másik pár persze leadja szerelőhöz a kocsit, ami nem készül el időre, megint ugrott a motorozás.

Persze délutánonként, ha nem szívnak le agyilag nagyon, akkor lehet megyek egy 30-40km-es kört, de az azért nem terheli meg a vasat nagyon.

Szóval lehet lassan én is vihetem fel a másodikra, a nappaliban legalább jobban mutat mint a céges garázsban. .-/
Mindegy csak medve legyen.
Géesöttcá fórumon erdélyben nem láttak medvét így szomorú lettem.De legalább kanadában vannak.
Milyet szeretnél? Barnát, feketét, grizzlyt?
A medvéket le is fényképezted?
Vevőt akkor kevés eladót akkor sok.
Én megnézem a hahu tipus,évjárat,futás közeli darabokat és azokhoz lövöm be az árat.
Ha gyorsabban akarsz megszabadulni olcsóbbra ha várni akarsz a nagyobb árért akkor fel a tetejére.

De ha a szegmens olcsóbbjára teszed az se garancia mert megijednek.............KB a 3-5. a listán már jó lehet.
Üdv! Újra itt.
3 hétig élvezhettem Kanada és a sziklás hegység szépségeit.
Mielőtt még megkérdeznétek hogy miért jöttem vissza, magam sem tudom... Gyönyörű helyek, hegyi utak, szerpentinek, kiváló minőségű aszfalt... és kurvasok medve Sajnos nem volt alkalmam motorozni, autóval mentünk kb 4500 km-t. Majd megcsinálom a túratervet hogy merre jártunk
mindenkitől érdekelnek a vélemények
Attól függ kit kérdezel.
sziasztok!

kitűnő állapotban lévő karc és sérülésmentes , fzs 600, 2005-ös új gumikkal, hátsó dobozzal és hasidommal kb mennyi lehet a reális ára?
27000 km van benne
És erre nem jött rá rögtön mikor elfogadta az osztrák melót?
Az első 2 évben még megértem hogy valaki tartogatja mert a remény megvan de 2.-3.-4. évben................elég pénztárcaellenes megtartani az értékvesztés,adók és bizti miatt.
Olcsóbb lenne bérelni 2000 Km-re valamit mint tartogatni ruhafogasnak egy motort.