A múltkor dobozokkal 'fehérváron majdnem bementem a sorok közé a piros lámpánál. Egy új C-Klasse és egy Insignia látta volna kárát, meg az én pénztárcám...
Rengeteg aprobb-nagyobb dolog van a blokk kinezeten kezrve at az olajhuton keresztul a mas vazig hogy konnyu a dolog.
A leg szembeotlobb egy laikusnak hogy a speed egykaru lengovillaval szerelt.
Egy kis segítség kellene, 2006, FZ6, jelenleg gyári kipufogó van rajta. Idővel szeretnék vmi dobot rá, viszont a doboz sem ártana, csak olyat hallottam, hogy a sportdobokhoz nem lehet felrakni az oldaldoboz tartókonzolját. Ez tényleg így van?
Huhh volt fenn egy lajosos amire gyártottam távtartót..............fasza,erős,tágas...............de...........
.....úgy néztem ki tőle mint egy jumbojet leszálláskor.
Egyszerűen széles volt.
Ezért kell ez.Nem viszek 10 napra sem túl nagy pakkot.
Egyre rájöttem túrák során............ha sok a tér az ember hajlamos annyi felesleges vackot bepakolni amenyit tud de felhasználni felét se használja.
Az árához képest lehetne egy hangyányival nagyobb, mint 21 literecske... Nekem alapvetően nem a drága termékekkel van bajom, de ha valamiért sokat fizetek, akkor kapjak is érte. Ez szép is, jól kidolgozott, tartósnak tűnik, merev, de... 21L?
Még mielőtt méregetnél tisztítsd meg az akkusarukat, mert az oxidáció is pont ilyen tünetekkel jár. Nekem már kétszer is előfordult. Nem mondom hogy biztos ez a probléma forrása, de ez könnyen ellenőrizhető.
Remélem ennyi. Tokaj-hegyaljára jöttem volna egy gyermekkori barátnőhöz, de így elhozott kocsival. Csak szombaton tudom kipróbálni, addig eszem a kefét.
Ami még eszembe jutott, h nem hallom az üzemanyagszivattyú hangját. Elsőre pöccre indult, némi üzem után négy perc múlva semmi. Nem tudom melyik relé zakatol, de szombaton ránézek a töltöttségére az akkunak.
Üdv! Nemrég volt téma a motortakaró ponyva! Fz6-ra kellene normális ár/érték arányú! Valami netes boltot tud mondani valaki, vagy pest és környéke boltot?! Köszönöm!
A leg szembeotlobb egy laikusnak hogy a speed egykaru lengovillaval szerelt.
Csak vicceltem.
Egy kis segítség kellene, 2006, FZ6, jelenleg gyári kipufogó van rajta. Idővel szeretnék vmi dobot rá, viszont a doboz sem ártana, csak olyat hallottam, hogy a sportdobokhoz nem lehet felrakni az oldaldoboz tartókonzolját. Ez tényleg így van?
.....úgy néztem ki tőle mint egy jumbojet leszálláskor.
Egyszerűen széles volt.
Ezért kell ez.Nem viszek 10 napra sem túl nagy pakkot.
Egyre rájöttem túrák során............ha sok a tér az ember hajlamos annyi felesleges vackot bepakolni amenyit tud de felhasználni felét se használja.
De csak nakedre úgyhogy építheted át arra a gépet.
Amúgy jó cucc.............de..............
Attól független mivel hülye vagyok én beszerzek egy ilyet.
Ami nekem 300.
Töltsd fel!