Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhh, az a baj, hogy ha nem megy az ember nem jön a rutin. Ma is majdnem elnyaltam, mert a sáv közepén volt egy ilyen repedéstöltő kátránycsík, és megvezette valahogy a motort, pedig nem mentem nagy tempóval (110-120 körül). Szembesávba átnéztem, még szerencse hogy a 35-ös ott még nem forgalmas.
Pedig már vagy fél éve biztos motorozol.
Az is
Én is így gondoltam. Sikerült találni egy céget, akik ezzel foglalkoznak. Ha az sem elég, akkor jöhet a TRW Lucas szett.
Mostmár csak imádkozom :D
Szia!
Visszaolvastam a fórumban és valószínű hasonló problémám van a TPS szenzorral. Ma gurultam vagy 300 kilométer és már szinte itthon voltam mikor észrevettem, hogy a fordulatszámláló hülyéskedik.
Alapjáraton leesik 0-ra majd fel 3000-re és ezt ismétli.
Olvastam, hogy volt hasonló problémád, de a műszaki megoldást nem találtam amivel orvosoltad.
Beállítás elégvolt, esetleg szenzor csere?
(csavarok már kicsiráztak!)
tán motorozás volt
igen, az kicsit félreérhető
nekem meg 4,8as fogyasztásom jött ki , elmentem 322 km ert és még tartalékra se váltott
Az FZS az első kerekén mérte a sebességet. Nem tudom, hogy változtattak-e rajta a Fz1-Fz6nál.
Szerintem nem csal semmit, nekem is fent van egy ideje az egyel kisebb lánckerék, de 6.ba 5ezres fordulaton kevesebbet megy mint eddig. Szerintem nem a lánckeréktől kapja a jelet, hogy mennyivel megy.
Hogy változtattad a lánckereket?
Koszi a tovabbkuldest
Az egyik baratom lazan kiszamolta, hogy az elol -1 fog az hatul +2.6, hozza kell folyamodjak ebben az ugyben...mar csak a radarok miatt is tudni akarom....en is ugy 10 kmh kulombsegre gondolok
Vajon mennyit csal az eredetihez képest?
Gyakran a 120-at is "langyosnak" érzem (lehet a plexi teszi), pedig annál a tempónál bőven előzgetek mindenkit, szóval túl sokat nem tévedhet az óra.

Motorosprogramoddal kapcsolatban nem tudok ígérni semmit. Csak résztvevő vagyok és nem tudom a pontos terveket. Mindenesetre elküldtem a plakátot a többieknek is.
Sűrű volt a program így is No meg még fel is kell nőnöm ahhoz az úthoz kicsit
A 7vegen sikerult egy kicsitt hosszabbat motorozni, es 5.5os fogyasztassal jott ki persze ehez hozzasegitett a csalos kilometerora is
Sziasztok,
egy alkatrészt keresek a motoromhoz, és a katalógus szerint a Fazerekbe is ilyen épül be:
szelepek végén levő csészéről van szó, 2db kellene. A cikkszáma 3FV-12153-00 Elsősorban piros érdekel - belül van a szín - de másik is jó lehet. A csatolt képen látszik miről is van szó.
Előre is kösz! karlo
Szerintem arra gondolt, hogy: "ész nélkül - végtelen mennyiségben, meggondolatlanul", hanem van egy határa.
Az utolsó tagmondat egy kicsit kemény fogadtatás egy friss fórumtársnak.
Én először az ülést próbálnám meg, hátha nem kellene hozzányúlni a futóműhöz.
Második lépés a futómű,,,az már macerásabb, az fz6 nál nincs kutyacsont, így valahogy a hátsó teló alumínium részét szokták csökkenteni, de ezt nem lehet ész nélkül.
Sziasztok! Valaki ügyes, okos, aki tud segíteni...Adott egy Yamaha FZ6-N , 2007 11. havi.
Ültetőszettel mennyire lehet leengedni?
És kb mennyiért csinálnak ilyet?
160 cm-es testmagassághoz kellene.
Köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
Na akkor johettél volna velünk kerülni egy Lillafüredet.
Igen, arra jártam, pontosabban most is errefelé vagyok
Igen valami túraendúró volt, nagyon nem néztem, de rossz volt látni. Szerencsére be volt öltözve.
igen persze, hogy úgy, de miért nem 1 fontért hirdeti, az lenne az igazi reklám.
Nem egyben akarják eladni. Ez csak a reklám.
Durvan elirtak az arat vagy egy celebe volt?