Még vmi Motorexet használok, 1 flakon 4000e km, s még van benne legalább két fújás, viszont jó drága volt, négyezer valamennyi, de ez is dobálódik kissé s kvalassan szárad, min. 1 éccaka.
Kiváncsi leszek erre a Mol-os cuccra, hogyan szárad, röpköd, stb.
Akkor mar 3700-4.000-et meger a Motul C4, 5500 km ota hasznalom es meg a palackban benne van legalabb az 1\4-e. Az alternativak kozul a MOL-os a masodik kedvencem, de nekem dobalta azt is.
Sziasztok! MOL kúton mennyi egy MOL 0,4-es láncspray? MOTUL-t néztem üzletben 4000ért, kicsit soknak tűnt
Esetleg tudtok mondani egy motoros boltot ahol bármelyik van jó áron? XIII vagy XIV kerület mondjuk
Lehet kicsit kókány megoldás, de 15ezer körül lett volna az új visszapillantó darabja. Így szétszedtem az enyémet, préselve van a belseje, ami a sok be illetve kicsukástól kilazult. Így raktam bele egy csavart, 2alátétet meg egy anyát. Meghúztam az anyát azóta tökéletes. Igaz nem lehet becsukni most a visszapillantót, de úgyis csak télen szoktam behajtani, így majd akkor szét kell szednem, kb 15perc. Fejidom műanyagjához se ér hozzá semmi, úgyhogy nekem jó ez így egyelőre.
Az a valami ami az utolsó képen nincs rajta, az tényleg a top case konzol része, viszont nem műanyag. De tényleg kérdés, hogy hova lett a többi része. Tapasztalatból tudom, hogy bukáskor a dobozra fekszik fel a vas, a hátulja azon csúszik. Persze ettől még lehet, hogy csak levette mert nem tetszett neki a platni.
csak jobbról van fényképezve annyit amúgy gyárinak tűnik a dolog, a kipufogón az a műanyag izé nem tudom mi ( ), de az egyik képen még nincs rajta (na jó... doboztartó konzolhoz tartozik, de nekem olyanom nem volt az FZ6-on soha, a hírdetés meg nem írja, hogy az is van hozzá )
köszi, megérdeklődöm tőlük mailben, hogy mit tudnak ajánlani, Givi mondjuk a gyenge láncszem a Givi-Puig-SW-Motech hármasból mert ott az online katalógusban nem találtam MT-07-et
Hello :)
Pár év után sikerült reaktiválnom magam motorozás terén jó látni néhány ismerős "arcot" itt
Mostanában honnan érdemes SW-Motech, Givi, Puig cuccokat rendelni? Tervezek plexit meg bukógombát venni a gépre és ezekből nem biztos, hogy ragaszkodom a gyári megoldáshoz.
Köszi.
Ha most csak gondolok egyet és eggyel kisebb kereket tennék előre, csak veszek egy fogaskereket (persze a megfelelő módon kiválasztva) és kész is, más nem kell?
Megjöttek a Givi motyók is: 359FZ, XS312 & XS312. Ugyanúgy ismét GiviShop-os Bálinttól.
koszi a valaszt
a fogyasztassal kapcsolatban hasonlokat hallottam....meglepo, de ertheto
erezhetoen van 10 km kulombseg, bar meg nem szoktam at a 0 szelvedelmu Ze'rol
minden esetre hasonlobb lett a rovid kapcsolasu Ze'hez, es erzodik, hogy akar valamit mozdittani alacsony fordulaton is.
Egyebkent most tervezgetem az idei turat, ha valaki szloveniaban tud kihagyhatatlan helyet szoljon
Kiváncsi leszek erre a Mol-os cuccra, hogyan szárad, röpköd, stb.
Azt hittem drágábban adják, de ez igen jó ár.
Esetleg tudtok mondani egy motoros boltot ahol bármelyik van jó áron? XIII vagy XIV kerület mondjuk
Erről mi a véleményetek? Milyen hibákat láttok rajta így elsőre. Köszönöm!
Pár év után sikerült reaktiválnom magam motorozás terén jó látni néhány ismerős "arcot" itt
Mostanában honnan érdemes SW-Motech, Givi, Puig cuccokat rendelni? Tervezek plexit meg bukógombát venni a gépre és ezekből nem biztos, hogy ragaszkodom a gyári megoldáshoz.
Köszi.
Megjöttek a Givi motyók is: 359FZ, XS312 & XS312. Ugyanúgy ismét GiviShop-os Bálinttól.
Ne hagyd ki.
a fogyasztassal kapcsolatban hasonlokat hallottam....meglepo, de ertheto
erezhetoen van 10 km kulombseg, bar meg nem szoktam at a 0 szelvedelmu Ze'rol
minden esetre hasonlobb lett a rovid kapcsolasu Ze'hez, es erzodik, hogy akar valamit mozdittani alacsony fordulaton is.
Egyebkent most tervezgetem az idei turat, ha valaki szloveniaban tud kihagyhatatlan helyet szoljon
Viszont ha valakinek lenne gyári fejidom csavarja (imbuszos, lapos) arra vevő lennék. Sikeresen elhagytam...