Mivel ugy tervezem hogy a gep meglesz meg minimum 3-4 evig olyan cuccot szeretnek ami kibirja ezt az idot.
Es nem tul nagy a valasztek ezekbol erre a jarganyra.......meg igazabol mivel volt a kezemben mind givi mind motech taska van osszehasonlitasi alapom hova megy az a 150-200 euro plussz.
Es ehhet a blaze-hez rogton adjak a tartot is alapbol.
Es sajnos motechfan vagyok.
Hiba: gyújtást ráadom, vagy nem történik semmi, csak világít zölden az ürest jelző lámpa és villog az immobilizer LED gyorsan mellete, vagy néha lefut a kijelző öntesztje is, (ilyenkor a Hi felirat villog a digit kijelzőn, de amúgy a víz kb 50C-os) viszont mindkét variációnál közben hátul egy relé folyamatosan zakatol. Indítózásra meg sem mozdul semmi, csak minden visszajelző kialszik. Történt mindez az után, hogy felmelegítettem állva 46C-ig, mentem vele kb 800m-t és leállítottam kettő percre.
Járt már valaki így, van valami ötlet hogy csak felgyújtsam vagy el is ássam?
Ez az én titkos favoritom............SW motech blaze.
Láttam élőben................ki...tt jó minőség prémium kivitel ötletes felszerelés.
Fogok venni egy ilyen szettet télen.
A meglévő üléstáskához pont megy.
Nos van még egy 'B' variáció. Ez nem Givi táska, de igazából attól, hogy azokon nincs ilyen "zseb" ez a távtartó rúd, megoldás is lehet jó, amit a hátsó lábtartóra tudsz feltenni. Ez mondjuk egy mozdulattal le tudod venni, ha nem használod, a Givihez kell pár csavar. Nem láttam még élőben, én azért nem mókoltam ezzel, mert nekem amúgy is megvolt hozzá a topcase mount.
Sziasztok! érdeklődnék ,hogy hol tudnék vásárolni FZ1 vagy FZ6 fejidomot kompletten lámpával ! teljesen mindegy milyen mert R1-re akarom rárakni! Új, használt teljesen mindegy! Törött is jöhet csak a lámpa hibátlan legyen benne! Előre is köszönöm!
ez még jó is lehet: 50, 110: -8,5 mm
csak nincs jt-nek 50es kereke Van viszont Esjot, amiről semmit se tudok és nem is nagyon lehet kapni. Egy boltot találtam.
Van valami bökkenő esetleg a hátsó nagyobb lánckeréknek? Próbálta már valaki?
Előre azért nem tennék 1 foggal kisebbet, mert kisebb helyen kellene fordulnia a láncnak, jobban kopna. Pedig azt már biztos jobban lehetne érezni.
49, 110: -4,5 mm
49, 111: +3,5 mm
50, 110: -8,5 mm
50, 111: -0,5 mm
50, 112: +7,5 mm
Ne várj nagy csodát, nekem most 2-vel kisebb van hátul, nem érzek gyengülést. Ez alapján erősödést se sokat fogsz érezni. De hát logikus: 2 fog az csak 4% változás.
Igen arra gondoltam. Nekem a kipufogót körbeölelő rögzítő is megvan, illetve a váznyúlvány végébe rögzítendő "dió" is a csavarokkal. Írok elérhetőséget az e-mailodra.
Wow, rendesen szét kell kapni a gép farát hozzá :D Köszönöm a segítséget, így már (azt hiszem) tisztább hogy mi mindenre van szükségem egy oldaltáska rögzítéséhez
Nem a kifpuffhoz rögzíted. Ez az íves szar. Az a baj, hogy nem vagyok gépész nem fogom tudni a szakkifejezéseket. A lényeg, hogy van az egyik végére hegesztve egy cső szerűség. A motoron az ülés alatt, a kipufogó felett van két olyan 22-es átmérőjű cső. A sett része két kúpos bizbasz, amit ebbe a 22-es csőbe beledugsz, és ahogy meghúzod a csavart, ez úgy feszül bele a cső belsejébe. így rögzíted felül az íves cuccot, amit linkeltem. Alul pedig van ezen egy lapos rész, ami ki van fúrva, ezt a rendszámtáblatartó lemezt, meg a hátsó műanyag elemet összefogó csavarhoz esik. Annyi hogy ott csavar ki, ez odailleszt, csavar vissza, és így van két ponton rögzítve a vázhoz. Meglepően stabil amúgy. Ha nagyon nem volt érthető, majd megpróbálom lefotózni.
Nagyvas.hu-n megtaláltam: gyárilag szinterrel van szerelve! Most vettem bele organikusat, és szarul fogott. Vehetek mégegy garniturát. Ha valakinek kell 100km-t futott első betétszett eladó, más típusba!
freemailpeter
korábban írtad itt a fórumon, hogy az Fz6-S-re az N-es kuplungbovdenjét érdemes tenni, mert kevesebb rajta a 90 fokos fém cső, és könnyebb lesz befűzni, és használni is. Valóban? Kipróbáltad? Most vásárolnék valamilyet, ezért lenne szükségem az infóra. köszi
Sajnos nincs mellettem a motor hogy meg tudjam nézni, de ezt amit linkeltél simán minden plusz eszköz nélkül hozzá lehet rögzíteni a kipufogóhoz? Amit linkeltem alább távtartót azon mintha tényleg csak ehhez rögzítenék
Es nem tul nagy a valasztek ezekbol erre a jarganyra.......meg igazabol mivel volt a kezemben mind givi mind motech taska van osszehasonlitasi alapom hova megy az a 150-200 euro plussz.
Es ehhet a blaze-hez rogton adjak a tartot is alapbol.
Es sajnos motechfan vagyok.