Én az n-s2-t 4084 km-el vettem. A gazdája Ausztriából Ózdra kb negyedévente járt haza, és felesége, gyerekei vannak. Gondolom, nem az volt az első, hogy hazaér és elmegy otthonról.
Azok amennyire látszik még gyári gumik. Szóval akár lehet igaz is a 2300km, de én a 6 éves gyári első gumit is ledobattam mert bakelit keménységű volt. Szóval szerintem egy garnitúra gumival mindenképp számolj.
Jogos, én is hasonlóan szoktam eljárni. Viszont azt vedd számításba, hogy a S-esek valamiért olcsóbbak. :) Én pedig csak N-ben gondolkozom, mondjuk nem feltétlen fz6-ban, de ezt megláttam.
Az infókat pedig köszönöm!
Én azért mondtam, mert az enyémet 1 éve (2004 FZ6-S) kb. 250 ezerrel olcsóbban vettem. Használt motor,30.000+ kilométerrel.
Hibalista:
- Mivel használt ezért a lábtartón felfényesedett a csizmától a színterezés
- Koszos volt, nagyon
- Rosszul támasztották ki és helyzetben eldőlt. és elrepedt az idom. Nem csúszott, mert más hibája nem volt.
Tehát nem patika. Sokan megnézték de mivel "törött" elmentek. Én meg bemondtam egy pofátlan árat és mivel már 2 éve árulta belement.
Nekem a javítás műanyagosnál és fényezés fényezőnél összesen 30 ezerbe került és most szép a fejidom.
Kaptam hozzá sport kipufogót, hasidomot és közésztendert. Már ez magában 100 ezer fölötti extra.
Ezerszer jobban jártam, mintha egy patika motort veszek, mert még mindig pénzemnél vagyok. Nagyon is.
Nekem ez a plusz 250 ezer nem ér meg egy olyan motort ami annyival jobb az enyémnél hogy látszik hogy alig használták. Ha eladom nem fogják megfizetni ezt.
Én nem mondtam, hogy hibátlan akarok. Csak egy esztétikus motort, amire a kötelezőn kívül nem kell költeni. :) Ezt is azért írtam be, mert túl szép, hogy igaz legyen és gondoltam olyan, akinek van fz6-ja vagy volt, többet lát rajta még képről is, mint én. :)
Szerintem az 23.000 de még az is kevés egy 10 éves motornál. 10 éves motor miatt picit drágának érzem, de ha tényleg csak a tankon van hiba akkor nincs gond.
Amúgy a használt motor vásárlóknak azt kell megérteni, hogy ha 8-10 éves motorokat néznek, akkor nem lesz hibátlan. Sőt. Mindegyikre költeni kell majd. Ha hibátlan kell akkor ott a szalon :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Erről a gépről mi a véleményetek? Esetleg innen valakié?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-8072531
Én a km-t irreálisnak találom és tankon látok hibát. Mi a gond még vele ha egyáltalán van?
Köszönöm!
Sziasztok!
Van nekem egy 2007-es S2 vasam.De van egy problémám.Nem szól a duda.A kapcsolót megnéztem,az jó.A dudát megnéztem az is jó.De már a kapcsolóhoz nem megy a feszültség.Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek ötlete,kapcsolási rajza.Biztik jók bár nem találtam neki külön. Köszönöm a válaszokat.
Nekem vagy egy. Szép hangja van. E betű nincs. A korábbi tulaj csináltatta horror áron valami kipufogós műhelyben. Sérülés nincs rajta. Van rajta 2 benyomódás, de azt a gyártó csinálta rá a szerelés okán. Úgy lehet felrakni ha ott van az a két mélyedés. Nagyobb mint a gyári. Nem látszik mivel az ülés alatt van. Polírozott fényes cucc. Olyan a hangja alapjáraton (dohog) mintha egy ezredes lenne. Ha meghajtod váltáskor visszadurran. Tehát kurva jó.
Gyári helyre bemegy gyári felfogatással. Akár szerelésben is tudok segíteni. Max 1 óra. Vasárnap szereltem le.
Baráti áron engem is érdekelne a 2008-as FZ6 motoromra valami jó hangú kipufogó. Az sem nagyon érdekel, hogy van e benne E betű, csak szép állapotú és kellemes hangú legyen.....NA meg persze az ára is legyen jó
A kettő között igazándiból azt kell először eldönteni, hogy kárpit vagy bőr. Nem tudom még melyik a jobb választás. Én kicsit alacsonyítani és kényelmesebbé szeretném tenni a túrák miatt azon túl hogy szebb is lesz.
Haver S2-s mociját is 5 évesen vettük áron alul 2000 km volt benne. 1 hónapban többet megyek.
Az infókat pedig köszönöm!
Hibalista:
- Mivel használt ezért a lábtartón felfényesedett a csizmától a színterezés
- Koszos volt, nagyon
- Rosszul támasztották ki és helyzetben eldőlt. és elrepedt az idom. Nem csúszott, mert más hibája nem volt.
Tehát nem patika. Sokan megnézték de mivel "törött" elmentek. Én meg bemondtam egy pofátlan árat és mivel már 2 éve árulta belement.
Nekem a javítás műanyagosnál és fényezés fényezőnél összesen 30 ezerbe került és most szép a fejidom.
Kaptam hozzá sport kipufogót, hasidomot és közésztendert. Már ez magában 100 ezer fölötti extra.
Ezerszer jobban jártam, mintha egy patika motort veszek, mert még mindig pénzemnél vagyok. Nagyon is.
Nekem ez a plusz 250 ezer nem ér meg egy olyan motort ami annyival jobb az enyémnél hogy látszik hogy alig használták. Ha eladom nem fogják megfizetni ezt.
Persze ez erősen szvsz.
Amúgy a használt motor vásárlóknak azt kell megérteni, hogy ha 8-10 éves motorokat néznek, akkor nem lesz hibátlan. Sőt. Mindegyikre költeni kell majd. Ha hibátlan kell akkor ott a szalon :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Erről a gépről mi a véleményetek? Esetleg innen valakié?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-8072531
Én a km-t irreálisnak találom és tankon látok hibát. Mi a gond még vele ha egyáltalán van?
Köszönöm!
Megnéztem és elvileg jó a mocid-ra az enyém. Ugyanis ez a változat nem iktatja ki a katalizátort így rendben felmegy.
Van nekem egy 2007-es S2 vasam.De van egy problémám.Nem szól a duda.A kapcsolót megnéztem,az jó.A dudát megnéztem az is jó.De már a kapcsolóhoz nem megy a feszültség.Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek ötlete,kapcsolási rajza.Biztik jók bár nem találtam neki külön. Köszönöm a válaszokat.
Gyári helyre bemegy gyári felfogatással. Akár szerelésben is tudok segíteni. Max 1 óra. Vasárnap szereltem le.
Ára nagyon baráti.
Keress priviben ha érdekel. Email az adatlapomon
Baráti áron engem is érdekelne a 2008-as FZ6 motoromra valami jó hangú kipufogó. Az sem nagyon érdekel, hogy van e benne E betű, csak szép állapotú és kellemes hangú legyen.....NA meg persze az ára is legyen jó
Terveztem is, hogy meglátogatlak hiszen nincs olyan messze Tiszaújváros Miskolctól.