Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert Székelyudvarhelyen már szivatóznia kell a motornak indulásnál? Olyan hideg van? :D Aug. 20-a körül indulunk a Szejkefürdőre.
Sajnos meg nem probaltam ki az elol -1 fogas fogaskerekum fogyasztasat hosszuba, de meloba hasznalom ami 11km-re van. Igy 6.6 l fogyasztas jott ki Kivancsi leszek hosszuba, mert regen 5.5 volt. Gondolom, hogy most a szivatozas miatt is ugrott fel. A Ze'nek kezi szivatoja volt, de nem is hasznaqltam az 5 ev alatt
33-as hibakód, 1-4-es henger leáll.
Volt márkaszervizben, azt mondják ECU a gond és lehet annyival megoldódna (mert tapasztaltak már olyat), hogy egy másik ECU-t rádugni...
Aztán ha nem, keresek valami ECU javítós emberke.
Csak ugye nem szétszedhetős alapból... :/
Vasárnap nem jó.
Mi a gond amúgy?
Szia!
Vasárnap reggel esetleg vagy valamelyik hétköznap?
Köszönöm válaszod!
Nekem 2004 van és zsúfolt a hétvégém. Talán szombat este összejöhet úgy is kipufogót cserélek.
Van. sempai42 kukac gmail dot com ra küldj egy telefonszámot.
Senki nem vállalja be ECU cserét arra a 15 percre vagy senkinek 2005 körüli FZ6?
Kicsit off, csak nem láttam elérhetőséget sehol.

Véletlen nincs motorlezáró láncod, amit elkérhetnék 3estére? Enyém Pesten van, csak semmi kedvem felmenni érte. Holnap meg motorral akarnék menni Tiszaújba.
Szerintem a extrém (neve is erre utal) megjelenése miatt eléggé leszűkíti a vásárlók körét.
Koszi!
Hat igen az ecsetelos az pepecselos lehet
Gondolkodtam rajta, mert nekem alapból tetszik....DE sajnos nem lehet a GIVI 351FZ-t párosítani ehhez a dobhoz ( a kipufogót körbeölelő rögzítő elem alá nem fér el a dupla "ágyú"). Meg az ára is......

Jelenleg viszont lehet, hogy én a motorom fogom rövidesen hirdetni ( túra endúróra fáj a fogam).
akkor 1000 sorry
Szurkolok.
Ahogy néztem, egy kolléga is hirdeti az övét 90-ért, már 20 napja. Érdeklődés volt bárki részéről is? Mert az baj, ha annyira sem mozgatja meg az embereket, hogy hívjanak vagy írjanak egy mailt.
Én csinálnék képet közelebbről is, mert sajnos ezek nem nagyíthatók. Amúgy az alapállás jó, hogy van egy-egy oldalról, hátulról meg felülről is. Nem tudom már, linket lehet bedobni a hirdetésbe? A hangjáról egy jó minőségű YT videót esetleg linkelhetnél. A hirdetés szövegébe nem szólnék bele, de a tied és a másik közül én a tied mellett döntenék. Egyébként nem sok hirdetés van fent. Meg kell győzni a közönséget, hogy ez a kipufogó jó és vágyat kell kelteni iránta.
Köszi a választ! Meglépve... Amúgy gratulálok a sikeredhez, remélem én jövök. ;)
3,5 perce változtatta meg.
nem szeretnék beleugatni,de a 95.100 az 100.000 alatt van
Sziasztok!

Budapest közelében van valakinek 2005 körüli FZ6, aki bevállalna egy ECU cserét rövid időre (10-15 perc)?

Előre is köszönöm a segítséget!
Én levinném az árát 100.000 alá egy hangyányival, csalogatóbb. Lehetne valami randomnak tűnő is, az is felkelti a figyelmet (pl.: 97820) Szerintem az ár jó, de hogy a közönségnek mennyire tetszik ez, azt kevesen tudják. Leo-mat elvitték két nap alatt, én pedig az Akrát még aznap megvettem a tulajtól, ahogy feltette. Szóval a jó cuccok - jó áron nagyon hamar elmennek.
Sziasztok!
A Yamaha Fz6-os motorom Laser X-Treme kipufogóját eladnám, valakit érdekel, esetleg tanácsokat kérhetek, hogy hol tudnám értékesíteni? Kepesmotor.hu-n és egyéb oldalakon már hirdetem, szerintetek reális az ár az újhoz mérten?
Laser X-treme
Köszönöm a segítséget!
Motoros üdvözlettel: Dénes
Változott valamit az fzs600 első villája az átkozmetikázás után? Most ezt keresgettem. Van valami állító csavar vagy mi. Múltkor már az fzs1000 tulajok keresték ezt rajtam, de nekik másmilyen van és azért nem találták. Erről tudtok valamit?
Sziasztok,
csak egy gyors feedback a gumis topicra (egy pár napja tettem fel a kérdést, ami indította a lavinát ), végül pilot road 4es lett belőle, viszonylag jó áron sikerült beszerezni. A tapasztalatokról később

Üdv,
Zoli
Szerintem igen.
A lakóautók idegesítőbbek.
Stelvion voltatok? Néztem egy videót és 5 percig bírtam, utána felbaszott az a sok köcsög biciklis. Pofátlanok, mennek össze-vissza és hiába tekernek lefele 40-nel, szűk az út, nehéz őket előzgetni, ráadásul annyian vannak, mint a hangyák. Beletekergettem és a motoros a 15. percnél is ott tartott, hogy biciklisek előzésére várt egy másik szakaszon. Azok a majmok pedig néha hárman mentek egymás mellett, néhol az egyik középen ment, másik a kanyar belsejében hajtott. Idegrohamot kaptam volna, ha nem hagynak motorozni, végig dudálva közlekedtem volna. A táj nagyon szép, de az utakat alles zusammen is szűknek ítélem meg, Alpok ilyen szempontból szimpatikusabb volt.