Sziasztok! Segítségeteket kérném abban, hogy vásárolnék használtan, bontottan Yamaha Fz6 S fazer 2005-ös gépre gyári visszapillantókat! Honnan tudnék ilyet szerválni? Egy srácot már felhívtam aki ilyet bont de 10.000 ft-okat beszélt darabjára... az utángyártott újonnan meg 9700 ft.... szóval abból nem lett üzlet Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Ritka vétel, hiszen csak hátsógumi és hátsófékbetét kell rá! Nem sok használt motorról lehet elmondani, hogy vétel után ennyire kis ráfordítással egyből pöpec lesz.
Ezt sajna Én is tudom, sőt a Magyar Királyi Zsandárság se 2 nap alatt fogja eldönteni az ügyet. Sajnálnám a mocit összebarkácsolni, inkább várok és szép lassacskán a következő szezonra gyári lesz a gép.
Dübörög persze, meg az alkatrész árak is. Összetákolom innen-onnan aztán meg fizetne a biztosító, tuti lehidalok. Lehet inkább kivárok és gyári állapotra helyreállítom a gépet. Most egyébként se tudnék ráülni min. 1 hónapig.
Köszi szépen!
A motor jobban összetört mint Én, nekem csak a szívem szakadt meg.
Megkaptam a Yamaha-tól az alkatrész árakat, hát mit ne mondjak, jó hogy ültem mert biztos padlót fogtam volna.
A műanyagost megfontolom, a bontókat meg felhívogatom, hátha szerencsém lesz. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy megvárjam ki lesz a hunyó a balesetben, és ha nem Én akkor irány a szakszervíz és pénz nem számít (ez kb. jövő tavasz) vagy kezdjek bontott alkatrészekből motort barkácsolni azonnal.
Szóval doktorúr csíp, amikor pisilek, meg egyre több a piros pötty. Ez mitől lehet?
A motor jobban összetört mint Én, nekem csak a szívem szakadt meg.
Megkaptam a Yamaha-tól az alkatrész árakat, hát mit ne mondjak, jó hogy ültem mert biztos padlót fogtam volna.
A műanyagost megfontolom, a bontókat meg felhívogatom, hátha szerencsém lesz. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy megvárjam ki lesz a hunyó a balesetben, és ha nem Én akkor irány a szakszervíz és pénz nem számít (ez kb. jövő tavasz) vagy kezdjek bontott alkatrészekből motort barkácsolni azonnal.
Pláne hogy 3000 volt a teljes gumizás centírrel.
Üdv a klubban, rhino
Gratulálok hozzá!