2000-es Cbr 600F nyergéből azért szálltam ki egy éve, mert mindig azt kellett lesnem, hogy melyik útvonalat válasszam. Rosszabb kátyúzott úton szétverte az utas és az én hátamat is. 2004-es 1000-es fazer vagy 2006-os 600-asnak puhább a futóműve mint az F-es CBR-nek?
Nézd, engem meg az nem érdekel, hogy 1 cm vagy 0,25 maradt a paracsík a gumidon vagy, hogy 120-szal vagy 123-mal veszi valaki a kanyarokat, de jöhetne ide az is, hogy úú egyszer már mentél 180-nal. És? Engem nem érdekel a tied, téged pedig az enyém, és ez rendben is van. Feltettem egy kérdést, pár jófej srác válaszolt, páran meg túlgondolták. Period.
Szerintem tök komoly.. majd amikor nyugdíjasok lesznek, a sok szabadidejükben az életük statisztikáit fogják elemezni, és majd a múltjuk elemzésére fordított idejükről is statisztikát fognak vezetni
Én az ájpodommal szoptam sokat, hogy új gépen és új ájpoddal is megmaradjanak a listáim az adataimmal. Olyan jó látni a statisztikát, hogy átlag napi 1 óra zenét hallgattam az elmúlt 4 évben
ha minden igaz 2x20 liter .tudom,hogy vannak olcsóbb táskák is eladóak ,de ahhoz ,hogy olyan táskát tudjak venni ,amilyet szeretnék még jócskán ki kell pótolnom ezt az összeget -ezért nem akarom mindenáron és jobban örülnék cserének
Cégemnél a Pest megyei kocsikat 100-nál egyéb megyében 200-nál selejtezik.
Vigyázzatok a levetett T-s autókkal!
Inkább a 200-at futott vidéki gépet kell választani!
FZ6-hoz eladó.
Pát hete volt Bikepics-en a nap képe.
Na mindegy.
Tenyleg draga es tenyleg jobb mint az atlag nyeregcucc.
Valakinek innen csak dragallta.
Vigyázzatok a levetett T-s autókkal!
Inkább a 200-at futott vidéki gépet kell választani!