Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még úgy is, hogy puhára volt állítva?
2000-es Cbr 600F nyergéből azért szálltam ki egy éve, mert mindig azt kellett lesnem, hogy melyik útvonalat válasszam. Rosszabb kátyúzott úton szétverte az utas és az én hátamat is. 2004-es 1000-es fazer vagy 2006-os 600-asnak puhább a futóműve mint az F-es CBR-nek?
Ha érdekel valakit egy LeoMeow:
FZ6-hoz eladó.
Ez is egy GTS!
Pát hete volt Bikepics-en a nap képe.
Többször ajánlottam már itt a givishop@gmail.com -os srácot.
Annyiért megérte! Most 34 körül van.

Na mindegy.

Tenyleg draga es tenyleg jobb mint az atlag nyeregcucc.
Szerintem nem nekem. .-)
Vagy nem neked?

Valakinek innen csak dragallta.
Fenebe hogy kerestem neked taskat........eloben lattam a lajosban a motech blaze nyeregcuccot es raizgultam.
Givi 101-es vettem kb 28e ért. Nekem szimpi.
2000-ben amikor még járt a Motor Revű nekem is tetszett. .-)
nekem is ezek a merevítettek jönnek be és ez alapban csak 15 liter
Én ezzel szemezek. Csak fel kéne menni motorral és rápróbálni. Viszont ahhoz meg idő kéne
Félretéve ezeket, szeretek mindenkit.
Nézd, engem meg az nem érdekel, hogy 1 cm vagy 0,25 maradt a paracsík a gumidon vagy, hogy 120-szal vagy 123-mal veszi valaki a kanyarokat, de jöhetne ide az is, hogy úú egyszer már mentél 180-nal. És? Engem nem érdekel a tied, téged pedig az enyém, és ez rendben is van. Feltettem egy kérdést, pár jófej srác válaszolt, páran meg túlgondolták. Period.
Szerintem tök komoly.. majd amikor nyugdíjasok lesznek, a sok szabadidejükben az életük statisztikáit fogják elemezni, és majd a múltjuk elemzésére fordított idejükről is statisztikát fognak vezetni
Remélem, ezeket poénból írjátok.
Én az ájpodommal szoptam sokat, hogy új gépen és új ájpoddal is megmaradjanak a listáim az adataimmal. Olyan jó látni a statisztikát, hogy átlag napi 1 óra zenét hallgattam az elmúlt 4 évben
A többiről meg ne is beszéljünk, mert nem ismerik, mint fogalmat pl. index, türelem, udvariasság...de ahogyan mondtad, akinek nem inge...
...mondjuk ez: vanucci
ha minden igaz 2x20 liter .tudom,hogy vannak olcsóbb táskák is eladóak ,de ahhoz ,hogy olyan táskát tudjak venni ,amilyet szeretnék még jócskán ki kell pótolnom ezt az összeget -ezért nem akarom mindenáron és jobban örülnék cserének
Hány literesek?
Cégemnél a Pest megyei kocsikat 100-nál egyéb megyében 200-nál selejtezik.
Vigyázzatok a levetett T-s autókkal!
Inkább a 200-at futott vidéki gépet kell választani!