Nyugodtan vigyed a KPM-hez. Tavaly két motort, idén egyet vittem a Vas Gereben utcába. Alvázszámról, km-óráról fénykép, gumira rápillant, fékpad, fények, duda, viszlát. Be se indítják.
Ha talalsz meg ket masik esetet, elhiszem, hogy volt egy szeria, ami hibasan gurult le a gyartosorrol, de en ugy lattam anno, hogy ez az egy kep kering az interneten a "hibas"PR3-rol.
Revolutionmotor.
Elore power 2ct ment hatra pr2.
Meg egyik sem csuszott meg.
Bar meleg van mint a dog es iszonyu franko az aszfalt.
Peremig ment meg nekem is.
Szoval ha nem vagy rossi jo lessz.
Azért ne felejtsük el, hogy 150lóerő van alattunk. Nekem continental road- és sportattack van fent (hátul-elől). De ezeken a fényesebb felületű utakon bármikor powerslide-olok vele. Szerintem rakhatunk hátra bármilyen sportgumit, ha nem ideális az út minősége bármikor elforgatja. Amúgy a erősebb fékezésnél nekem is meg-meg csúszik a segge, de legtöbbször szerintem a motorfék miatt, olyankor mindig vissza is váltok párat , viszont nem fékezek a hátuljával akkorát, mintha direkt állóra fékezném.
Eddig a 124 eurós ár a legolcsóbb. meg még kb 2000 forint szállítás. Kb 40 ezer.
Régebben én is olvastam erről az esetről. De már a pontos végkimenetelre nem emlékszek.
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Varok meg mig nem uj fejlesztes lesz.
Elore power 2ct ment hatra pr2.
Meg egyik sem csuszott meg.
Bar meleg van mint a dog es iszonyu franko az aszfalt.
Peremig ment meg nekem is.
Szoval ha nem vagy rossi jo lessz.