Üdv: 2004-esFZ6S-T vettem a tavasszal patika állapotban.
Szépen gurult,de egy hét múlva el vittem olajcserére,kértem, hogy a legjobb olajat tegyék bele, na azóta melegen csattanósan vált!
Van valakinek tanácsa? Köszönöm a segítséget!
megnézted a hátsó idom alatt ,hogy nincs-e benne a gyári szerszámkészlet,mert abban kell lennie ? csak magamból kiindulva ,nekem jó fél évvel a vásárlás után mutatták meg hogy ott van és hiánytalanul benne volt minden
Hát ha nem voltál még Dobogókőn akkor oda, mert még én sem
Kellene nekem egy "kulcs" a hátsó futómű keménységének a beállításához. Megnéztem a guminyomást az normális, szóval most megpróbálnám puhábbra állítani, hátha akkor nem pattogna el annyira és megszűnne a parám.
Nem. A meghajtólánc lett lecserélve és a két fogaskerék. A vezérműlánc még a gyári és hangja sincs. Egyébként a vezérműláncnál tudomásom szerint a fogaskerekeket soha nem cserélik, csak a láncot. Nekem a Yamahás szerelő ezt mondta. Nagyon sok múlik a használat módján. Én is baromkodok néha, de nem jellemző. A hátsó gumit (Michelin Pilot Road 2) 2010 tavaszán tettem fel a motorra, akkor 34 ezer volt benne. (mindent irok). Ma azzal a gumival vittem még műszakira! Igen, 27 ezer van a gumiban.
Szépen gurult,de egy hét múlva el vittem olajcserére,kértem, hogy a legjobb olajat tegyék bele, na azóta melegen csattanósan vált!
Van valakinek tanácsa? Köszönöm a segítséget!
Kellene nekem egy "kulcs" a hátsó futómű keménységének a beállításához. Megnéztem a guminyomást az normális, szóval most megpróbálnám puhábbra állítani, hátha akkor nem pattogna el annyira és megszűnne a parám.
"Rögzítő konzol kell hozzá, ami sajnos nekem nincs."
@2Kool:
Az ülés frankó, mikor megláttam a FB-on, nem gondoltam volna, hogy tök fekete mocira teszik.
https://www.facebook.com/media...
Ingyenes gumi tesztelési lehetőség!
http://www.r17.hu/blog/r17-ing...
évi 10-12 ezer belemegy ha jól számolom,le a kalappal
Rögzítő konzol kell hozzá, ami sajnos nekem nincs
.
Modellt/típust tudsz mondani?
Érdekelne valakit ez a dobozpár. Meg nem volt használva. 4 kulcs van hozzá