Ha ennyire erdekel a vas, bizonyara turod a kulfoldi forumokat is. Na ott igazan tartostesztelik. Advrider, stb...
Mondjuk ha a penz nem szamit, megvennem es agonizalnek a megbizhatosagat illetoen. Valam miattmindig aggodni kell nem? En ott tartok meg, hogy nem adok 2,5m-et 200 kg-nyi anyagert.
Az ára legyen az én problémám. Szerintem 2-2,5 misiért lehet majd venni. Most olyan 8 ezer euro németben. Az mv 14ezer juró.
Ami jobban érdekel, hogy ne 6 hónapot legyen egy évben szervizben, mondjuk április - szeptember között működjön.
En az arat kerdojeleznem meg.... Nem a megbizhatosagat. Ezek az ujakmar urtechnikasak,nem hiszem, hogy maguktol megdoglenenek. Ha meg kicsengeted erte a zset, tartsd is fenn.
Ez egy jel! Már csak le kell fordítsd, mit jelent.
Elképzelhető, hogy amíg a defekt javítódik vagy vársz az új gumira, elmentél volna olyan túrára, ahol kisodródsz és összetöröd magad, lehet valaki vigyáz rád.
Mondjuk ha a penz nem szamit, megvennem es agonizalnek a megbizhatosagat illetoen. Valam miattmindig aggodni kell nem? En ott tartok meg, hogy nem adok 2,5m-et 200 kg-nyi anyagert.
Ami jobban érdekel, hogy ne 6 hónapot legyen egy évben szervizben, mondjuk április - szeptember között működjön.
Nekem az MV Augusta Dragster jon be... De nagyon.
Dobj egy elérhetőséget légyszi a mailemre! Thx!
Nincs egy másik olyan naplopó szabadnapos ma még egy mint én, aki menne is valamerre? Király idő van, és mehetnékem
Elképzelhető, hogy amíg a defekt javítódik vagy vársz az új gumira, elmentél volna olyan túrára, ahol kisodródsz és összetöröd magad, lehet valaki vigyáz rád.
2004es fz6-os motoromhoz keresek első teleszkóp szárat.
Ha valaki tud vagy ismer olyat akinek van kérem üzenjen nekem.
kösziii
Inkább nem írok semmit!