FZ6 /S2/ 2100km-es motorblokk 08-as motorból (egyik motortartó fülön hajszálrepedés) injektor is megvan. Ha érdekel valakit írjon.
Komplett, működőképes. Kulcs és immo. is van.
Ahhoz képest hogy milyen jó motoros idő volt ma, szinte alig találkoztam valakivel a 2-3 órás tekergésem alatt
Aki a környéken (BP) lakik merre szokta terelgetni a vasat?
Múltkor voltam egy kisebb eseményen, odasétál egy fickó a Hayabusához és nézi a blokkját. Mellette áll egy nő, majd azt mondja neki a csávó nagy lelkendezve: "ú, hallod, ez háromezeregyszázas!".
Na ilyet nem mondok.
Ne vegyen senki....................akkor nem lesz ritka és nem kérdeznek ilyen hülyeségeket hogy................te "ezeknek nincs szervíze"............meg "drága hozzá az alkatrész"...................ja és a sok "bugyis" vicc.
Másfél hónapos sisakom, gariztatni vittem ma.
Bal oldali arcpárna szanaszét van gyűrődve, már kb az 5. fölvétel óta.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mivel ott kellett hagynom a bukót a boltba mert ma nincs nagyker.
Amúgy jó sisak, az árához képest ( Lazer Bayamo Z), kicsit hangos, de elvagyok vele.
Őszintén? Pont te nem sokban, de tartod a fórumban a lelket.
@Warpig: ez így volt, mikor megvettem. Annyiban érdekes, hogy egyetlen olyan plexit sem találtam, aminek ehhez hasonlóan a széléig ér a vége. Ha megnézed valamelyik képen (pl. ezen) nem középen "vezetődik", hanem a fejidom végéig kinyúlik. A többségnek a csavarok vonalában folytatódik az íve.
Komplett, működőképes. Kulcs és immo. is van.