Okés, úgyis későn sötétedik már. Legfeljebb Te mész elől, mert 2-3hete nem volt lehúzva a rostély a bukón és kiszállt a szemüvegem... Azóta a pót szemüvegemet használom, de mintha rosszabb lenne, főleg szürkületbe/sötétbe, mert kicsit barnított a lencséje.
Ha ki tudod venni a gyertyakat ki kene venni es attolva fokozatban mozgasd meg legalabb.
Ha kinn a gyertya lehetne par kobcenti olaj a hengerekbe.
Ha nem boldogulsz vele akkor csak inditsd be friss benzinnel es remenykedj hogy legalabb a gyuruk nincsenek oszetapadva a hengerrel.
Még nem hoztam el, de gondoltam teszek bele egy új aksit és megnézem beindul-e vele. Ha igen akkor sztem nagy baja nem lehet, de mondom én nem vagyok szerelő. Ha nem indulna be 1-2 indítózás után sem akkor nem erőltetném.
En valahogy juttatnek egy pici olajat valahogy a vezerleshez meg a hengerekbe felul.
Es eloszor mondjuk tolassal majd gyertya nelkul oninditoval forgatnam at.
Es ha lehet ledobnam elotte az olajat.
Ha eladasra megy akkor nen szoltam.
Amit egy egyszerű motoros (nem műszaki zseni) meg tud tenni az indítás előtt azt nyilván meg fogom. Folyadék szintek ellenérzése, friss benzin, esetleg az olajbetöltő eltávolítása, hogy a pára kicsit kijöjjön. Van valami amit még érdemes lenne elvégezni?
Viszont fel ev alatt nem lesz mas baja a beletrutymosodott olajon at a paralecsapodasig minden.
Ami miatt fokozottan kell figyelni hogy kap e olajat.
Sandor szivott valami swiftel igy.
Mondjuk szepen eltunt az olaj mindenghonnan szoval at kene forgatni eloszor krzzel majd valahogy mashogy.
Eleg szepen rendezi a belet a szarazon futas.
Ha kinn a gyertya lehetne par kobcenti olaj a hengerekbe.
Ha nem boldogulsz vele akkor csak inditsd be friss benzinnel es remenykedj hogy legalabb a gyuruk nincsenek oszetapadva a hengerrel.
Tehat nincs lehetoseg molyolni?
Es eloszor mondjuk tolassal majd gyertya nelkul oninditoval forgatnam at.
Es ha lehet ledobnam elotte az olajat.
Ha eladasra megy akkor nen szoltam.
dobtam egy emailt
Ami miatt fokozottan kell figyelni hogy kap e olajat.
Sandor szivott valami swiftel igy.
Eleg szepen rendezi a belet a szarazon futas.