Szóval még egyszer megkérdezem: akar valaki helyettem menni a zsámbéki tréningre? Ha igen akkor ma délig átadom neki a lehetőséget, ha nem akkor csak simán visszamondom...
Első körben ami szimpi a Sony-ban, (még töltöm) hogy adtak két ragacsot, egy simát, és egy 'íveset' ami illik a bukóra. Így nem kell külön motyót venni a használatához.
Én minden motorozás után lepucolom és befújom a láncot. Lánctisztító sprayt meg nem érdemes venni mert drága és sok alkalomra nem elég ha tényleg tisztára is akarjuk pucolni. Petróleummal jobban jársz 1 liter marha sokáig elég. Nekem jó mert melóhelyről tudok hozni sokmindent:D Most éppen 5 liter petró pihen a garázsba
Ha tudnám a kérdésedre a választ nem tettem volna fel a sajátomat De akkor úgy kérdezem, mikor kell a tisztítót használni, kenés előtt vagy csak ha nagyon retek már?
Az előbb kimaradt:Levettem az első lánckerék takaró műanyagot mert takarítási rohamom volt.
Atyaisten mivolt ott !
Majd tíz év mocska, összetapadt fekete poros ragadós massza jött ki, kb két marékkal!
Jókibasztam magamma!
Megis érdemlem!
Ráfujtam a lidis lánckenőt és ráfáztam!
Egy merő fekete takony lett a láncom!
Nyertem egy fasza láncmosást!
Írtátok, hogy az egy szar és télleg!
Még a teflonos cuccot is lemosta a láncról!
Tehát a lidiset NE !
Anno 4 MOL kútból csak 1-ben találtam akármilyet is. Ekkor is a kasszás adott nekem promo flakonokból egy marokkal, majd visszamentem egy-két héttel később és akkor lett raktáron a nagy kiszerelés.
megtudnátok mondani, hogy hány szemes a gyári lánc yamaha fzs 600 fazer (5vx) -nél?