Minimális az árkülönbség az alu meg az acél között. Inkább csak a matt feketével térítettem ki őket a hitükből. De ha már a bukócső matt, akkor legyen a kormány is. .-)
Nem tudom mennyibe kerül a gyári kormány, rá sem kerestem. Nekem a végsúly nem gond, viszont a full fekete motorhoz fekete kormányt gondoltam, az nincs gyári. (illetve csak a villák és a lábtartók nem feketék)
Akkor lehet egyszerűbb gyári kormányt vennem? Vagy az árban még így is magasabb? A kormány 15-20e, ha hozzá jön még 5-10e súlyra az bizony nem kevés
Markolatfűtéssel inkább nem akarom tovább lapítani a pénztárcám, egyelőre csak egy korrekt motort akarok összehozni
Én A01-et rendeltem, mert a 186cm-hez az jobban passzol. Keresem a másik típust ami még írt, hogy nekem jó, de hirtelen nem találom.
Viszont amit ne felejts, ezeknek a belsejében nincs menet a kormányvégsúlynak (állítólag csak Yamaha betegség ez a belső menetes súly technika). Tehát ha gyári még a markolat és a súly, akkor az is kell másik. Mármint súly.
Köszi! Azt még had kérdezzem meg hogy ezek közül melyik a gyárival megegyező paraméterű? L00 A00 L01 A01 típusúakat ajánlja fazerre http://www.x-bike.hu/downloads...
LSL Alumánium matt fekete kormányt. Elsődleges szempont szerint azért tőlük, mert az tűnt a leggyorsabbnak, és a napokban lejár a műszakija. Továbbá az ebay se volt igazából nagyon olcsóbb.
Na rájuk ma csörögtem, hogy mivanmivan? Erre kiderül, h a németeknél nincs épp ilyen, majd egyszer lesz...
Amúgy korrektek, és segítőkészek, csak hát nekem megint az kell, ami nincs a kontinensen...
Ha Motip, akkor ne fűzz hozzá nagy reményeket, nekem nem vált be. Biciklire és egyéb helyekre használom, még mindig van belőle, pedig 3 éve vettem
Nekem a MOL-os vált be eddig a legjobban, de a Repsol is türhető.
Az van a cimkéjén, hogy direkt motorkerékpár láncokhoz fejlesztve, de biciklilánchoz is jó.
Egy-két kenésre jólesz, max. sűrűbben fújom, persze ha megáll a láncon.
Van W5 lánctisztító spray is, de maradok a petróleumnál.
http://www.sportmotor.hu/motor...
kormányok
Kösz a tippet!
Ma hallgattuk meg neki a láncot , egy pozícióban ropog egy kicsit, de az nagyon minimális...........
Két bajom van vele. Az egyik, hogy már átutaltam az árát és a postaköltséget nekik. Illetve, amit rendeltem az matt fekete.
Szóval ha azt mondják sokára lesz, akkor valamit variálok.
KB14 rugó.
És szerin tem lesz is nekik ellentétben az x-bike-al.
Markolatfűtéssel inkább nem akarom tovább lapítani a pénztárcám, egyelőre csak egy korrekt motort akarok összehozni
Ha meg cserélni kell akkor én egybe cserélném
Viszont amit ne felejts, ezeknek a belsejében nincs menet a kormányvégsúlynak (állítólag csak Yamaha betegség ez a belső menetes súly technika). Tehát ha gyári még a markolat és a súly, akkor az is kell másik. Mármint súly.
http://www.x-bike.hu/downloads...
LSL Alumánium matt fekete kormányt. Elsődleges szempont szerint azért tőlük, mert az tűnt a leggyorsabbnak, és a napokban lejár a műszakija. Továbbá az ebay se volt igazából nagyon olcsóbb.
Na rájuk ma csörögtem, hogy mivanmivan? Erre kiderül, h a németeknél nincs épp ilyen, majd egyszer lesz...
Amúgy korrektek, és segítőkészek, csak hát nekem megint az kell, ami nincs a kontinensen...
Gyárit vagy más márkát érdemes?
Nekem a MOL-os vált be eddig a legjobban, de a Repsol is türhető.
Egy-két kenésre jólesz, max. sűrűbben fújom, persze ha megáll a láncon.
Van W5 lánctisztító spray is, de maradok a petróleumnál.