Talán még szelephézagtól is rezonálhat, de azt kétlem, hogy a lábtartón jönne ki...... Egyik ismerősömnek a szelephézag volt a ludas, ő a kormányra panaszkodott, igaz az egy 1000-s SV volt, de ki tudja......
Egy kis segítséget szeretnék kérni, faterom váltig állítja hogy egy kis ideje a motorján FZ6S (2004), mindkét lábtartó eléggé rezeg,rezonál menet közben és nem tudja mitől van , de a lába is zsibbad tőle.....
Kiszedtük mindkét kereket ki lettek centrírozva, a gumik még jók Pirelli Angel , fesztelenítve lettek a kerekek és a láncszett is jóóó, fater azt mondja hogy csak akkor csinálja hogyha van erőátvitel , ahogy behúzza a kuplung megszűnik a rezgés.......
Valaki találkozott evvel a jelenséggel már..........?
Az eredetit le kell cserélni. (elvileg)
Én vettem ellenállásokat a yamahától, és be is kötöttem és nem segített. Úgyhogy hagytam az egészet a francba. Úgyse sokáig zavarja a többi közlekedőt, hogy gyorsabban villog. Legalább jobban észreveszik.
Valaki már vásárolt nála: Motorplexibolt.hu? FZ1-re 8.000 a bubis plexi. Tudom, tuti Kínából jön, de kényelmesebb lenne megvenni tőle, csak nem tudom, milyen a minősége, milyen vastag a plexi, mennyire fekszik a motorra (pontos-e).
A szelepek ujraallitasa utan gyonyoruen muzsikalt az Fz1 Fazer, mindaddig mig bele nem tettem 500 km.
Holnap ismet kenytelen leszek szetszedni, mert ugy nez ki, hogy lekopott a cementalas a szelep vegerol
Ez a piramis így ránézésre keményen megemeli a súlypontot. Persze, az aljába kell a vizet meg a szerszámot pakolni, csak ugyebár ezek kellenek a leggyakrabban...
én régen oldaltáskáztam, de meguntam.Reggelente sietnem kellett, hogy lekötögessem, nehogy elhagyjam, aztán jött az eső, újra megállni, ráhúzni a zacsit...
Doboz az mindenképp egyszerűbb.
Én a dobozokkal úgy vagyok,hogy enni nem kér, igaz még nem sikerült felrakni, de pénzt egyenlőre nem vesztek vele,,,
Kettő dolog választ el a dobozoktól: olyan mini rendszámtáblatartóval, mint ami nekem van, kompatibilis-e (és látszódik-e az index), valamint mennyire egyszerű leszedni és felrakni a vasakat. Nem is arra gondolok, amit a vázra kell illeszteni - mert az örök -, de folyamatosan se a hátsót, se az oldalsót nem szeretném használni, mert nagyon bontja az összképet, csak arra a 2-3 hosszabb túrára kellene, amihez a dobozok jól jönnek. Ez meg felveti a kérdést, hogy ezek miatt tényleg ki kellene-e adjak pénzt, hiszen valószínűleg a jelenlegi softbag-embe is belefér egy-egy hetes holmi. Lehet maradok a softbag-tanktáska-üléstáska kombónál, hamarosan kiderül.
nekem itthon egy pár v35 pihen ,amit az fzs re nem lehet elvileg felrakni,
bár eddig még nem sikerült olyan hosszú túrára elmenni, hogy a 55literes maxia ne felelt volna meg...
4-5 napra bőven jó
Igen, 2006-tól (innen hivatalosan FZ1 a neve) egyfajta PLX359 konzol kapható hozzá, ami csak és kizárólag V35-tel (plusz Tech kiadás) kompatibilis. FZS-eken sorra van E41, szóval bárki másnak jó lehet rajtam kívül.
2008-asv 10-es R1-nek vannak titanbol a szivo szelepei, es a wr250x/r-nek. :)
Kerdesem lenne
Vajon acel vagy titaniumbol vannak a szelepek az Fz1-be?
Egy kis segítséget szeretnék kérni, faterom váltig állítja hogy egy kis ideje a motorján FZ6S (2004), mindkét lábtartó eléggé rezeg,rezonál menet közben és nem tudja mitől van , de a lába is zsibbad tőle.....
Kiszedtük mindkét kereket ki lettek centrírozva, a gumik még jók Pirelli Angel , fesztelenítve lettek a kerekek és a láncszett is jóóó, fater azt mondja hogy csak akkor csinálja hogyha van erőátvitel , ahogy behúzza a kuplung megszűnik a rezgés.......
Valaki találkozott evvel a jelenséggel már..........?
A LED-es indexrelé nem terhelés függvényében "villogtatat", hanem fix idővel...
Én vettem ellenállásokat a yamahától, és be is kötöttem és nem segített. Úgyhogy hagytam az egészet a francba. Úgyse sokáig zavarja a többi közlekedőt, hogy gyorsabban villog. Legalább jobban észreveszik.
Holnap ismet kenytelen leszek szetszedni, mert ugy nez ki, hogy lekopott a cementalas a szelep vegerol
Szívesen összefutnék valakivel innen, akár gurulhatnánk együtt is ki
Doboz az mindenképp egyszerűbb.
Én a dobozokkal úgy vagyok,hogy enni nem kér, igaz még nem sikerült felrakni, de pénzt egyenlőre nem vesztek vele,,,
és pont olyan színű mint a te motorod
bár eddig még nem sikerült olyan hosszú túrára elmenni, hogy a 55literes maxia ne felelt volna meg...
4-5 napra bőven jó