Sajnálattal olvastam, hogy az E41-es Givi dobozaimat nem tudom felhasználni FZ1-nél, a rávaló rácsok csak V35-tel kompatibilisek, így lehet nem is bajlódok vele és maradnak a softbag-ek. Az FZ6-os konzolokat már eladtam, hamarosan meghirdetem a dobozokat is. Valakit érdekelne elöljáróban? Az egyiken sérült a "festés" esés következtében, de teljesen ép. Képeket és árat emailben! (teoprs.6@gmail.com) Postázni nem tudnám egykönnyen.
De mivel csaptad el? Idom? Vagy mellbe, bukón vágott?
Azért megvagy, nem esett bajod? Néha a nagyobb bogarakat is megérezzük, nem egy gólyát. Motor megúszta?
Szoknom kellett még a motort, a tartosabban nagyobb sebességet, mire hogy reagál, megtalálni azt a pozíciót ahogy nem megy szét a nyakam, nem kap belém úgy a szél, örültem hogy minden gond nélkül ideértem Ja és majdnem telibevertem egy kurva gólyát, ami úgy gondolta hogy az út felett egy méterrel ő milyen laza...
Jónak a legjobb egy tejszines gesztenyés rengeteg habbal és capuccinoval.
Én komolyan mondtam.
Néha még fel is állok a nyeregből váltogatom az üléspózt meg segít ha fogod a kormányt és veredesel a könyököddel mint a madár, nézelődsz,kihajolsz.
Én még mozifotelben sem tudok egyvégtében órákat ülni.
Ha lazán csinálod meg se fog kottyanni 2-300 sem.Csak tankolni állsz meg.
Amúgy elsőre én is mereven ültem.............még most is ha nem figyelek oda.
Uff!
Tegnap végre felhoztam Nyíregyről a motort Pestre. Jelentem a Mugen textil dzseki amit vettem vízálló, jól vizsgázott. Nadrágot még viszont nem sikerült vennem, így alul szarrá áztam Első hosszabb utam volt vele, tetszett a dolog. 130-as utazótempóval a magasságom ellenére is vállalható, viszont a seggem kb 120km után szétzsibadt, és a kisujjam is ( hogy ez miért, ne kérdezzétek :D ). Ja és undorító autópályán esőben menni, nem szeretem...
Erre voltam kíváncsi, hogy másnak volt-e ilyen. R1 nél a 2. szokott ilyet.....
Tuti hogy szétszedés, a fórumon írtak alapján Surit támadnám meg. Tudja valaki a t.számát?
Azért megvagy, nem esett bajod? Néha a nagyobb bogarakat is megérezzük, nem egy gólyát. Motor megúszta?
Én komolyan mondtam.
Néha még fel is állok a nyeregből váltogatom az üléspózt meg segít ha fogod a kormányt és veredesel a könyököddel mint a madár, nézelődsz,kihajolsz.
Én még mozifotelben sem tudok egyvégtében órákat ülni.
Ha lazán csinálod meg se fog kottyanni 2-300 sem.Csak tankolni állsz meg.
Amúgy elsőre én is mereven ültem.............még most is ha nem figyelek oda.
Könnyebben fogod birni.
Tegnap végre felhoztam Nyíregyről a motort Pestre. Jelentem a Mugen textil dzseki amit vettem vízálló, jól vizsgázott. Nadrágot még viszont nem sikerült vennem, így alul szarrá áztam Első hosszabb utam volt vele, tetszett a dolog. 130-as utazótempóval a magasságom ellenére is vállalható, viszont a seggem kb 120km után szétzsibadt, és a kisujjam is ( hogy ez miért, ne kérdezzétek :D ). Ja és undorító autópályán esőben menni, nem szeretem...
Tuti hogy szétszedés, a fórumon írtak alapján Surit támadnám meg. Tudja valaki a t.számát?
míg az fzs600ból meg fz6 ból dögivel vannak....